• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρισμός Puig – Pedrosa;
Ο Μάνατζερ είπε ότι ο Dani δεν χρειάζεται τις συμβουλές του!
Νέα 07/08/2010 - 11:59

 

Η ιστορία «Puig – Pedrosa» είναι μια περίπτωση που έχει συζητηθεί πολύ στο paddock του MotoGP. Είναι λίγο – πολύ γνωστό ότι η Honda, το HRC, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες δεν πολυσυμπαθούν τον πρώην καλό οδηγό αγώνων στα GP500, που σταμάτησε την καριέρα του μετά ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο Le Mans το 1988, στο οποίο παραλίγο να χάσει το πόδι του.

Από τότε ο Puig έγινε ο άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά μια σειρά από οδηγούς όπως οι Stoner, Elias, Olive, Pedrosa. Από όλους που είχε υπό την προστασία του όταν πρωτοξεκινούσαν τους αγώνες, έμεινε κοντά στον Dani, με τον οποίο ανέπτυξαν πέρα από τη σχέση Μάνατζερ – οδηγού και φιλική σχέση.

Όμως κάποια λάθη του Alberto Puig, καθώς και η άκρως αντικοινωνική του συμπεριφορά μέσα στους χώρους του MotoGP, έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος του.

 

Πρόσφατα ο γνωστός Μάνατζερ απάντησε σε ερωτήσεις του Ιταλικού περιοδικού Riders και είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

Ε: Λένε ότι ο Pedrosa έχει πρόβλημα στο να δίνει μάχη για τη θέση του.

A.P.: «Δεν υπάρχουν τέλειοι οδηγοί. Ένας οδηγός μπορεί να κάνει κάποια πράγματα σωστά και κάποια άλλα όχι τόσο καλά, αλλά όταν έχει κερδίσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και είναι μέσα στους τέσσερις καλύτερους του MotoGP, όπως ο Dani, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ολοκληρωμένος. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν να ρίχνει τη μοτοσυκλέτα στην στροφή, γιατί είναι μικρόσωμος, αλλά όταν έρχεται η ώρα της μάχης είναι έτοιμος».

Ε: Θα είσαι μαζί του πάντα;

Α.Ρ.: «Θα είσαι για πάντα με την γυναίκα σου; Η ζωή είναι παράξενη και δύσκολη. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα γι’ αυτό το Πρωτάθλημα».

Ε: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έδωσες ποτέ στον Dani;

Α.Ρ.: «Όταν ήταν νέος του έδινα πολλές συμβουλές. Τώρα έχει ωριμάσει και δεν χρειάζεται πλέον».

 

Αυτή η τελευταία δήλωση, μπορεί άνετα να είναι το προοίμιο ενός διαζυγίου που θα χαροποιήσει αρκετούς στο paddock. Όμως είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Alberto Puig έδωσε πολλά μέχρι τώρα και στο άθλημα και στον Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Rossi – Burgess εκτός εξέλιξης Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

O De Puniet σπάει το ρεκόρ του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα