• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O De Puniet σπάει το ρεκόρ του Rossi!
26 μέρες μετά το ατύχημά του σε Αγώνα στο Brno!!
Νέα 06/08/2010 - 16:17

 

O Rossi 41 μέρες μετά το ατύχημά του στο Mugello επέστρεψε στο Sachsenring, όπου ο οδηγός της LCR Honda, ο Randy De Puniet έσπασε τα ίδια κόκκαλα – κνήμη και περόνη – που είχε σπάσει και ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Βέβαια η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Rossi είχαμε ανοικτό κάταγμα, ενώ ο Γάλλος οδηγός είχε απλό κάταγμα, όπως και το ότι ο "γιατρός" έσπασε το δεξί πόδι, ενώ ο Randy το αριστερό.

Ο De Puniet που έκανε εγχείρηση αμέσως – όπως και ο Ιταλός οδηγός – δήλωσε χθες:

«Το πρώτο GP που είδα στην τηλεόραση από το ξεκίνημα της καριέρας μου – αυτό της Laguna Seca – ήταν λίγο σκληρό για μένα, αλλά από την άλλη μεριά ήταν καλό που ξεκουράστηκα λίγο. Μια – δυό μέρες αφού έφυγα από το Γερμανικό νοσοκομείο ξεκίνησα θεραπείες στον Υπερβαρικό Θάλαμο στο Νοσοκομείο Saint Marguerite Hospital στη Μασσαλία, κάτω από την επίβλεψη του Dr. Mathieu Coulange και της ομάδας του. Αυτό το μηχάνημα αυξάνει και την πίεση και το επίπεδο του οξυγόνου, ώστε να βοηθάει την αποθεραπεία του σώματος σε γρηγορότερο ρυθμό. Μετά πήγα στις Κάννες για να συνεχίσω την θεραπεία με υπέρηχους ώστε να δυναμώσουν λίγο περισσότερο τα κόκαλα μου. Την περασμένη Δευτέρα γύρισα στο σπίτι μου στην Ανδόρα συνεχίζοντας τους υπέρηχους με ένα τοπικό μηχάνημα και άρχισα συγχρόνως να γυμνάζομαι. Κάθε μέρα πηγαίνω στο γυμναστήριο για ποδήλατο και γυμνάζω και το πάνω μέρος του σώματος με ειδικές ασκήσεις. Οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι με την ταχύτητα της ανάρρωσης και οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έχω εκπλαγεί! Χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο τις πατερίτσες μου. Ελπίζω ότι θα είμαι πίσω στο Grand Prix… Βέβαια η τελική απόφαση θα παρθεί στο Brno την επόμενη Πέμπτη, όταν ο γιατρός της πίστας μαζί με τον Doctor Costa θα εξετάσουν το πόδι μου και την γενική φυσική μου κατάσταση.»

Επόμενο άρθρο »

Χωρισμός Puig – Pedrosa;

« Προηγούμενο άρθρο

Ξέφυγε από επίσημα χείλη το: Ο Rossi στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα