• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παίζεται η θέση του Dovizioso στο HRC
Ίσως βρει θέση στον Gresini με εργοστασιακή Honda.
Νέα 22/07/2010 - 15:41

Το όραμα του HRC να στήσει ένα Dream Team για την επόμενη χρονιά φαίνεται ότι τελικά αποτελεί δρόμο με τ’ εμποδίων. Και αυτό γιατί η διοίκηση του HRC δεν μπορεί να βρει τους έξτρα πόρους που απαιτούνται για να συντηρήσει τρίτο οδηγό με δύο μοτοσυκλέτες. Το συμβόλαιο του Casey Stoner έχει κλείσει και σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η θέση του Pedrosa. Από την άλλη πλευρά απ’ότι φαίνεται ο Dovizioso ίσως τελικά αναγκαστεί να αποχωρήσει μιας και ο πολυπόθητος χορηγός η Red Bull δεν κατάφερε να κλείσει κάποια συμφωνία με την ομάδα. 

 

Πιο συγκεκριμένα ο Livio Suppo ανάφερε για αυτό τα εξής “Η Red Bull δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με δύο μοτοσυκλέτες. Αλλά ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τρόπο συνεργασίας μεταξύ μας. Τεχνικά μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα με τρεις οδηγούς, ωστόσο εξαρτάται τι χρήματα μπορούμε να βρούμε.” 

 

Πιθανό σενάριο αποτελεί η αποχώρηση του Dovizioso από την εργοστασιακή ομάδα με την υπόσχεση να βρει θέση στην ομάδα του Gresini αρκεί να έχει την ίδια μοτοσυκλέτα με αυτή που θα έχουν οι Stoner και Pedrosa. Βέβαια ο Dovizioso έχει την ασφαλιστική δικλείδα στο συμβόλαιό του που αναφέρει ότι αν βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα μέχρι τον αγώνα της Laguna Seca τότε δικαιούται αυτόματα εργοστασιακό συμβόλαιο. 

 

Τελικά το χρήμα είναι αυτό που δίνει την απάντηση και ο αντιπρόεδρος του HRC Shuhei Nakamoto πρόσφατα ανάφερε ότι αν δεν υπάρχει το budget θα είναι αδύνατο να έχουν ομάδα τριών οδηγών. Ήδη έχουν αρχίσει οι συνομιλίες με τον Dovizioso χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση προς το παρόν.

Επόμενο άρθρο »

Βλέψεις για βάθρο ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

O DOVI στην ΥΑΜΑΗΑ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα