• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O DOVI στην ΥΑΜΑΗΑ;
Η Τech 3 καλοβλέπει τον Ιταλό!
Νέα 22/07/2010 - 13:50

 

Όπως φαίνεται και από τη σχετική δημοσκόπηση του site μας, οι περισσότεροι (70%) πιστεύουν ότι τώρα που έχει έλθει ο Casey Stoner στην Honda, θα μείνει μαζί του ο Pedrosa και όχι ο Dovizioso. Mε το ταυτόχρονο «διαζύγιο» μεταξύ Valentino Rossi και Yamaha, ο Andrea Dovizioso αντιμετωπίζει μια θετική περίπτωση μετακίνησης.

 

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο το HRC, μέσω Suppo, να βρει τα χρήματα ώστε να έχει τρεις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες το 2011, αλλά υπάρχει και ο Marco Simoncelli, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το εργοστάσιο.

Έτσι ο Dovi χάρηκε για την πρόταση που του έκανε ο Hervé Poncharal, να καλύψει το κενό που μένει στην ομάδα με τον προβιβασμό του Ben Spies στην εργοστασιακή ομάδα, δίπλα στον Jorge Lorenzo.

 

Αυτή τη στιγμή ο οδηγός από το Forli πρέπει να αποφασίσει αν είναι καλύτερο να περιμένει τις εξελίξεις με Stoner, Pedrosa και Simoncelli, ή αν θα μετακινηθεί στην Yamaha, όπου ο εσωτερικός συναγωνισμός θα είναι μικρότερος χωρίς τον Rossi.

Μάλιστα ο Ιταλός μπορεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Spies, που ναι μεν τα έχει πάει πολύ καλά, αλλά δεν έχει κάνει και κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό, μέχρι στιγμής.

Επόμενο άρθρο »

Παίζεται η θέση του Dovizioso στο HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Ήθελε κίνητρο ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα