• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέψεις για βάθρο ο Spies
Θα έχει και νέο μοτέρ στην Μ1 του.
Νέα 23/07/2010 - 09:30

Αισιόδοξος και γενικά πιο σίγουρος για τον εαυτό του νιώθει ο Τεξανός Ben Spies για τον αγώνα της Laguna Seca. Λόγους έχει για αυτό και μάλιστα η τρίτη θέση που έφερε στο Silverstone αποτέλεσε κορυφαίο γεγονός στη πρώτη του εμφάνιση στα MotoGP. Σημειωτέων δε ότι σε όλους τους αγώνες δεν έχει τερματίσει εκτός οκτάδας και ήταν στην πρώτη εξάδα στο 50% των εκκινήσεών του.  

 

Η Yamaha αποφάσισε να εξοπλίσει και τους δύο αναβάτες της Tech 3 Racing με αναβαθμισμένο κινητήρα της M1 μιας και οι δύο παραπονιούνται ότι ο αυτός που χρησιμοποιούν είναι πολύ αργός. 

 

Για τον αγώνα της Laguna Seca o Spies δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Γνωρίζω την Laguna Seca και αν είμαστε τυχεροί όλα θα πάνε όπως πρέπει και μπορούμε να ανέβουμε στο βάθρο. Με όλους του συναθλητές να οδηγούν τόσο καλά όσο έχουν δείξει μέχρι στιγμής είναι ακόμη εφικτό να το πετύχουμε. Στόχος μου είναι να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα της φετινής σεζόν στις ΗΠΑ. Έχω ήδη ανέβει στο βάθρο και θέλω να βρεθώ ξανά σε αυτό.” 

 

Από την άλλη πλευρά ο Spies δεν πιστεύει ότι ο αναβαθμισμένος κινητήρας που θα πάρουν ότι θα έχει μεγάλη διαφορά από την παρούσα μοτοσυκλέτα. “Δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε 3-4 δέκατα. Δεν πρόκειται να έχουμε μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Ο Colin και εγώ έχουμε τις ίδιες μοτοσυκλέτες όσο για το τι θα πάρουμε δεν είμαι ακριβώς σίγουρος. Μπορεί να μας εκπλήξουν και να μας δώσουν κάτι καλύτερο αλλά δεν θα είναι μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.”

Επόμενο άρθρο »

Σπέσιαλ γραφικά για την Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Παίζεται η θέση του Dovizioso στο HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα