• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήθελε κίνητρο ο Pedrosa
Τον ταρακούνησε η μεταγραφή του Stoner.
Νέα 22/07/2010 - 11:27

Που οφείλονται οι εκρηκτικές επιδόσεις του Pedrosa στο Sachsenring; Κάποιοι αναφέρουν ότι εξοπλίστηκε με νέα σπέσιαλ καλούδια του HRC. Άλλοι πάλι μιλούν για το γεγονός ότι πλέον έχει φέρει την μοτοσυκλέτα στα μέτρα του έπειτα από τις δοκιμές των Ohlins και του νέου πίσω συστήματος. 

 

Το θέμα είναι ότι από πέρυσι οι ειδικοί των paddock έλεγαν ότι ο Ισπανός φαίνεται ότι δεν έχει το απαραίτητο κίνητρο για να νικήσει. Μπορεί μεν να παραμένει ένας γρήγορος οδηγός αλλά δεν καταφέρνει να πιέσει τον εαυτού από τα μέσα της περσινής σεζόν. Σ’αυτό ίσως να παίζουν ρόλο και οι “δικοί του” άνθρωποι που βρίσκονται μεν κοντά του αλλά δεν συμβάλουν στην ψυχολογία του με θετικά τρόπο. 

 

Τελικά, η επιβεβαίωση της μεταγραφής του Casey Stoner στο HRC ίσως να αποτελεί ένα από τα στοιχεία που ταρακούνησαν κάπως τον Pedrosa και τον έκαναν να βάλει το κεφάλι κάτω στην Γερμανία. Είναι γνωστό δε το γεγονός ότι ο Pedrosa δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Honda. Μπορεί μεν η Honda να θέλει να τον κρατήσει και ίσως η Repsol να παίζει ρόλο σε αυτό ως Ισπανική εταιρεία, από την άλλη πλευρά ο Dovizioso έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και το HRC δεν κρύβει το γεγονός ότι θέλει να τον κρατήσει. Όπως και να έχει το θέμα είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή του Stoner να έδωσε φτερά στον Ισπανό πιλότο στον αγώνα της Γερμανίας.

Επόμενο άρθρο »

O DOVI στην ΥΑΜΑΗΑ;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Ducati 848 EVO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα