• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Casey Stoner: O Valentino "τον έχει" τον Lorenzo
Νέα 16/07/2010 - 09:46

Ο Casey Stoner ελπίζει ότι η επιστροφή του Valentino Rossi στα MotoGP σημαίνει ότι ίσως και πάλι θα υπάρξει ανταγωνισμός για την κατάκτηση του τίτλου ανάμεσα στους 2 οδηγούς την Fiat Yamaha. 

 

O Lorenzo ήταν μόλις 9 βαθμούς μπροστά από τον Rossi όταν ο Ιταλός έσπασε το πόδι του στις ελεύθερες δοκιμές στο Mugello . Ωστόσο ο οδηγός της Honda, Dani Pedrosa ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει στην Ιταλία, αλλά ο Lorenzo πολύ άνετα έκανε την διαφορά των 51βαθμών.

 

O Stoner δήλωσε: "Δεν έχω καταφέρει ως τώρα να συναγωνιστώ τον Lorenzo, αλλά όταν ο Vale γυρίσει πίσω πλήρως, πιστεύω ότι θα αγχώσει τον Lorenzo".

 

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής είπε επίσης ότι όντως θα πάει στην Honda για την αγωνιστική σεζόν του 2011. Συγκεκριμένα είπε: "Ήταν μια συναισθηματική απόφαση επειδή τόσο καιρό έχουμε κάνει πολλά με την Ducati, αλλά έπρεπε να αναζητήσω νέες εμπειρίες και δυνατότητες για την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν την βδομάδα και για το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά επίσης κοιτάζω και το μέλλον".

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Live: Ελέγχουμε την πίστα πριν τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: Ο Rossi θέλει να ετοιμαστεί για το τέλος της χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα