• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Live: Ο Rossi θέλει να ετοιμαστεί για το τέλος της χρονιάς
«Οι οδηγοί μοτοσυκλέτας είμαστε λίγο τρελοί»
Νέα 15/07/2010 - 20:21

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Valentino Rossi έφτασε στις 5 και 5 τοπική ώρα στο χώρο της συνέντευξης τύπου, ως συνεπιβάτης στο σκούτερ που οδηγούσε ο Davide Brivio, o Team Manager της ομάδας. Τα φλας άστραψαν και οι κάμερες πήραν φωτιά και δύο άνθρωποι της φύλαξης της πίστας χρειάστηκε να κάνουν χώρο να περάσει ανάμεσα στους συγκεντρωμένους φωτογράφους. Μέχρι να αρχίσει η συνέντευξη έδειχνε στον Dani Pedrosa που καθόταν δίπλα του, το τραυματισμένο πόδι και του εξηγούσε για την ανάρρωση, τι στιγμή που η πρώτη ερώτηση απευθυνόταν στον Lorenzo, που προηγείται στο Πρωτάθλημα.

 

Η σειρά του Valentino ήλθε μετά και τους Pedrosa, Stoner. «Μετά την πτώση όλα πήγαν καλά και αρχίσαμε να μιλάμε για επιστροφή στο Misano. Μετά μια βδομάδα το πόδι πήγαινε καλύτερα και μιλούσαμε για Brno. Μια βδομάδα αργότερα σκεφτήκαμε το Sachsenring!», ήταν τα πρώτα λόγια του «γιατρού».

Και συνέχισε: «Η εγχείρηση πήγε τέλεια, ήταν δύσκολη η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο, αλλά μετά πήγα στο σπίτι και άρχισα να δουλεύω πολύ. Έτσι καταλήξαμε στο Misano και η πρώτη αίσθηση ήταν καλή. Στο Brno ήταν πολύ καλύτερα και έτσι ήρθαμε εδώ. Δουλεύω πολύ το μυϊκό σύστημα γύρω από τον ώμο, γιατί με τις 15 μέρες ακινησίας, το πρόβλημα στον ώμο μου έγινε και πάλι σοβαρό. Πιστεύω ότι περισσότερο αυτό θα με ενοχλήσει, παρά το πόδι! Στο Brno πάντως θα είναι 100% εντάξει. Κάνω σκληρή δουλειά με φυσικοθεραπευτή και πολύ πισίνα και τώρα βελτιώθηκε αρκετά. Δεν είχα χρόνο για εγχείρηση, αφού θέλει δύο μήνες. Θα το δω για τον χειμώνα».

 

Στο Brno θα ανακοινώσει και την έντονα φημολογούμενη μεταγραφή του στην Ducati: «Μετά τον τραυματισμό μου είναι πολύ νωρίς να ανακοινώσω το τι θα κάνω το 2011. Στο Brno θα είναι μια καλή περίπτωση», είπε ορθά – κοφτά, απαντώντας στην ερώτηση που καίει όλους αυτόν τον καιρό.

 

«Αρχικά οι γιατροί μας είπαν ότι χρειάζονται 5 μήνες. Όμως αυτά είναι για τους ποδοσφαιριστές! Εμείς μοτοσυκλέτα καβαλάμε», είπε σε ερώτηση σχετικά με το γρήγορο της επιστροφής του. «Οι οδηγοί μοτοσυκλέτας ήμαστε λίγο τρελοί. Όλοι εδώ μέσα έχουν γυρίσει νωρίτερα από το αναμενόμενο στους αγώνες. Ήμαστε και τυχεροί στην ατυχία μας, γιατί πέφτουν πάνω μας οι καλύτεροι γιατροί και η ψυχολογική υποστήριξη από τους φίλους και τους οπαδούς μας είναι μεγάλη. Γυρνάω τώρα γιατί θέλω να ετοιμαστώ για τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Πρέπει να ανέβω στην Μ1 μου, για να έχω πάλι την αίσθηση, για να βελτιωθώ!», συμπλήρωσε, δείχνοντας και πάλι το πόσο μεγάλος οδηγός είναι, αφού δεν φοβάται να χάσει μέχρι να ξαναέλθει στην κατάσταση που θέλει.

 

«Δεν ήταν τόσο άσχημα το να βλέπω τους αγώνες στην τηλεόραση, αλλά όταν δεις ότι μπορείς να οδηγήσεις και πάλι...»

Επόμενο άρθρο »

Casey Stoner: O Valentino "τον έχει" τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: O Rossi είναι εδώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA