• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
6ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνησης
Νέα 13/07/2010 - 16:30

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και ο Τομέας Μηχανολογίας διοργάνωσαν το 6ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνησης, το οποίο εξελίχθηκε σε ένα super event γεμάτο δυνατά γκάζια και μουσική, εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα και μηχανές, αγώνες καρτ , παιχνίδι και πολλές βραβεύσεις των σπουδαστών. Το drift που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Καρτόδρομου Αφιδνών εντυπωσίασε το παρευρισκόμενο κοινό, ενώ οι τυχεροί που κληρώθηκαν για συνοδήγηση με τους δεξιοτέχνες οδηγούς έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία! 

 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να κάνουν ελεύθερο και χρονομετρημένο kart καθώς και ψυχαγωγηθούν παίζοντας basket, air – hokey κ.α. Κατά τη διάρκεια του event παρουσιάστηκε το βελτιωμένο – αγωνιστικό προδιαγραφών αυτοκίνητο του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ( Toyota Corolla ), το οποίο τροποποίησαν οι σπουδαστές των Τμημάτων « Τεχνικός Αυτοκινήτων » υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους.

 

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση είχε η παρουσίαση της Χορηγίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στην Τσεσμελής Racing Team της YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και στον οδηγό της, πρωταθλητή Κώστα Κοντομάρο.

 

Με αυτό τον τρόπο εξελίσσεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό η συνεργασία του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου και της κορυφαίας εταιρίας, η οποία εγκαινιάστηκε το 2002 με την ειδικότητα « Τεχνικός Μηχανών Θαλάσσης & Σκαφών Αναψυχής » και συνεχίστηκε το 2008 με την ίδρυση της ειδικότητας « Τεχνικός Δικύκλων & Μοτοσικλετών » !

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι σπουδαστές από την παρουσίαση του « Roads Of Illusions », που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Οδηγικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς ευαισθητοποιώντας τους νέους για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η μουσική επιμέλεια του event έγινε από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό και έδωσαν στο χώρο την αίσθηση του party.

 

Τα Τμήματα Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ανέλαβαν την προετοιμασία του καθιερωμένου μπουφέ , που πρόσφερε τη γευστική απόλαυση σε όλους ενώ τα Τμήματα Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ έκαναν Henna Tattoo στους παρευρισκόμενους, προτείνοντάς τους πρωτότυπα και καλοκαιρινά σχέδια!

 

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση της νικήτριας ομάδας « Μπιέλλες » , από το εσωτερικό πρωτάθλημα 5 Χ 5 που διοργάνωσαν οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ! Το ραντεβού με τους φίλους του Φεστιβάλ Μηχανοκίνησης ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι KUMHO TIRES, PIZZA FAN, PEPSI MAX, ΙΟΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Υποστηρικτές : TOYOTA, YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Ι.Ο.ΑΣ.

Χορηγοί Επικοινωνίας : OPTION PRESS, FREE, Woop.gr Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ρεθύμνου 3, Μουσείο, 210 8225983, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226328 www.delta-iek.gr

Επόμενο άρθρο »

Η πρόοδος της Forward Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: O πρόλογος του Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα