• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Πτώσεις: 2 σοβαροί τραυματισμοί
Οι Terol, Debon τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ελαφρά ο Morales
Νέα 04/07/2010 - 22:50

 

O Nico Terol, που έπεσε στον τελευταίο γύρο των GP125, δεν φάνηκε αρχικά ότι κτύπησε σοβαρά, αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καταλωνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι η πτώση του δημιούργησε υγρό στους πνεύμονες, επίσης ότι έχει ελαφρά διάσειση και σοβαρές μελανιές στα πλευρά. Ο οδηγός του Aspar, βρίσκεται κάτω από παρακολούθηση και υποβλήθηκε ήδη σε ακτινογραφίες και τομογραφία. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέσα για τις επόμενες 48 ώρες.

 

Ο έμπειρος Alex Debon μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, μετά το ατύχημα της πρώτης στροφής στην Moto2. Υπάρχει η υποψία για εσωτερικά, που προκλήθηκαν από ότι φαίνεται από τη μοτοσυκλέτα του, που τον κτύπησε μετά την πτώση και μάλλον του προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Ο Debon πρόσφατα εγχειρίστηκε στην πλάτη, μετά το ατύχημα που είχε στο Assen, μετά το οποίο είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς.

 

Το μόνο καλό νέο προς το παρών, από το νοσοκομείο της Βαρκελώνης έρχεται από την κατάσταση του Carmelo Morales, του Ισπανού οδηγού που είχε τη θεαματική πτώση λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού του αγώνα της Moto2. Η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική και το μόνο που έχει είναι πολλοί μώλωπες σε όλο του το σώμα. Προληπτικά θα μείνει μέσα σήμερα το βράδυ.

Επόμενο άρθρο »

Πολύ σημαντική η νίκη του Takahashi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Alex De Angelis αντικαθιστά τον Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα