• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ σημαντική η νίκη του Takahashi
Στην κορυφή της Moto2 με το δικό της πλαίσιο.
Νέα 05/07/2010 - 10:14

Έπειτα από την αποκλειστική συνέντευξη που είχαμε με τον Herve Poncharal στις αρχές του πρωταθλήματος στη Jerez είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν για το πόσο δύσκολο ήταν το εγχείρημα της συμμετοχής της ομάδας TechIII στην Moto2 και κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η έρευνα και εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Poncharal ανάφερε ότι ο αρχιμηχανικός της ομάδας και μηχανικός του Colin Edwards, o Guy Coulon έφυγε από το Assen και πήγε άμεσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να τροποποιήσει την τελευταία έκδοση του πλαισίου που χρησιμοποιούσε ο Yuki Takahashi. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανάφερε ότι ο Takahashi έχει εργαστεί πολύ σκληρά πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα και χάρηκε που το είδε στην υψηλότερη θέση του βάθρου. “Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω σε αυτή την μοτοσυκλέτα και αυτή είναι μία ιστορική ημέρα για την ομάδα της TechIII.” 

 

Από την άλλη πλευρά κατά την διάρκεια του αγώνα ο Takahashi δεν είχε καταλάβει ότι ήταν στην πρώτη θέση. Μάλιστα όταν είδε την ενημέρωση από το pit board της ομάδας του με το P1 να αναγράφεται ευδιάκριτα σάστισε για κάποια στιγμή και μόνο όταν έφθασε στα pit κατάλαβε τι είχε συμβεί. “Στους πρώτους γύρους οδηγούσα συγκρατημένα μέχρι να νιώσω σιγουριά από τα ελαστικά μου και στη συνέχεια αύξησα τον ρυθμό μου. Η μοτοσυκλέτα μου δούλευε πολύ καλά και αυτό με βοήθησε να περάσω στα φρένα τους Luthi και Simon, ωστόσο ο Iannone ήταν πολύ δυνατός. Προσπάθησα να τον πλησιάσω αλλά δεν τα κατάφερνα μέχρι που είδα την ενημέρωση από το pit board μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζα ότι του είχε επιβληθεί ποινή λόγω το ότι με προσπέρασε όταν κυμάτιζε κίτρινη σημαία στην πίστα.” 

 

Ο Poncharal πιστεύει ότι έχουν φθάσει σε πολύ καλό επίπεδο την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και περιμένει να δει και άλλες καλές εμφανίσεις από τον νεαρό Γιαπωνέζο αναβάτη.

Σημειωτέων δε ότι η TechIII έχει σχεδιάσει το δικό της πλαίσιο και δεν το έχει αγοράσει από εξωτερικό προμηθευτεί όπως έχουν κάνει οι περισσότερες ομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Έκλεψε την παράσταση ο De Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Πτώσεις: 2 σοβαροί τραυματισμοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα