• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Alex De Angelis αντικαθιστά τον Aoyama
Επίσημα πλέον η αντικατάσταση
Νέα 04/07/2010 - 22:49

Στη Βαρκελώνη επισημοποιήθηκε η συνεργασία Alex De Angelis και Interwetten Honda. Ο Ιταλός αναβάτης από το San Marino συμφώνησε με την ομάδα της RSM Scot με την οποία αγωνίζεται στη Moto2 και θα αντικαταστήσει τον Hiroshi Aoyama στην ομάδα της Interwetten Honda. Ο De Angelis θα βρεθεί στη σέλα της RC212V για τουλάχιστον 4 αγώνες, οπότε θα έχει αρκετό χρόνο να βρει ξανά το ρυθμό του στο MotoGP

 

Ο Alex De Angelis πέρυσι βρισκόταν στην ομάδα του Gresini στο MotoGP.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι καλή ευκαιρία για μένα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Θα επιστρέψω ξανά στα MotoGP. Θα πάρω μέρος σε 4 ή 5 αγώνες και έχω αρκετό χρόνο να βελτιώσω το στήσιμο και την αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα, άρα είναι πιθανό να πάρουμε καλά αποτελέσματα, αν και θα είναι δύσκολο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να μην απογοητεύσω την ομάδα. Μου αρέσουν οι πίστες οι οποίες ακολουθούν και είχα επιτυχίες στο παρελθόν. Ανυπομονώ για την καινούρια πρόκληση».

 

Ο Daniel Epp, διευθυντής της ομάδας Interwetten Honda είπε.

«Αυτή η αντικατάσταση είναι ικανοποιητική για όλους. Θέλω να υπογραμμίσω ότι ανυπομονούμε να επιστρέψει ο Hiroshi όταν γίνει καλά, μέχρι τον Σεπτέμβριο στο Aragon, αλλά πρέπει η ομάδα να δουλέψει και με χαρά καλωσορίζουμε τον Alex στην ομάδα, έναν έμπειρο και δυνατό αναβάτη της Honda. Ήδη έχει δείξει τις ικανότητες του, όπως πέρυσι στην Indianapolis. Γνωρίζει όλες τις πίστες και περιμένω πολλά από εκείνον».

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Πτώσεις: 2 σοβαροί τραυματισμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Μου έφυγε η ψυχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα