• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Μοto2: Πρώτη νίκη για Takahashi & Tech 3
Το νέο πλαίσιο που έφτιαξε η ομάδα την εβδομάδα που πέρασε, απέδωσε!
Νέα 04/07/2010 - 20:03

 

Πως είναι όταν δουλεύεις σκληρά και δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα; Σίγουρα υπέροχο και αυτό το συναίσθημα είχε όλη η ομάδα του Herve Poncharal, που μέσα στην εβδομάδα που μεσολάβησε από τον Αγώνα του Assen, έκανε τις απαραίτητες βελτιώσεις και παρουσίασε ένα νέο πλαίσιο, με το οποίο ο Yuki Takahashi πήρε την πρώτη νίκη του φέτος, έστω εκμεταλλευόμενος την ποινή του Iannone που πέρασε μέσα από τα πιτς, επειδή είχε προσπεράσει τον Ιάπωνα υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας, κάτι που σαφώς απαγορεύεται.

 

Πίσω του έγινε μια ωραία μάχη μεταξύ Lüthi και Simón, με τον Ελβετό να παίρνει τη 2η θέση και στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ισπανός ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο.

Στο μεγάλο ατύχημα της πρώτης στροφής του αγώνα μπλέχτηκαν οι Alex Debón, Mike di Meglio, Roberto Rolfo, Robertino Pietri, Shoya Tomizawa, Héctor Faubel, Dominique Aegerter, Sergio Gadea και Alex Baldolini, με τον Ιάπωνα μέχρι σήμερα 2ο να πέφτει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα έπεσε και ο Niccolò Canepa και τον ακολούθησε μετά ο Ratthapark Wilairot, με την πιο εντυπωσιακή πτώση, αυτή του Carmelo Morales, όταν μετά την τελευταία στροφή του αγώνα προσπάθησε να κάνει slipstream στον Kenny Noyes, στη μάχη για την 7η θέση. Ο Ισπανός ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε, παρά τη δύσκολη πτώση, στην οποία η μοτοσυκλέτα του καταστράφηκε.

 

Πίσω από τους 3 πρώτους οι Karel Abraham, Toni Elías και Simone Corsi, έδωσαν σκληρή μάχη και τερμάτισαν με τη σειρά αυτή, γεγονός που αφήνει τον Elías πρώτο στη βαθμολογία με 111 points, με τον Lüthi στους 94 και τον Simón 3ο στους 77.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya GP125: Ο Marquez γράφει ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: O Lorenzo βαδίζει προς τον τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα