• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya GP125: Ο Marquez γράφει ιστορία
Ο νεαρότερος οδηγός με 4 συνεχόμενες νίκες
Νέα 04/07/2010 - 20:20

 

Ο Marc Márquez πήρε το ρεκόρ από τον Valentino Rossi, και στα 17 του έγινε ο πιο νέος οδηγός που έχει πάρει 4 συνεχόμενες νίκες στην ιστορία του MotoGP.

 

O Bradley Smith έκανε μια καλή εκκίνηση, αλλά όπως ο Pedrosa αργότερα, άνοιξε τη γραμμή του και άφησε τον Márquez μόνο πρώτο, μια θέση που κράτησε μέχρι το τέλος.

Ο Randy Krummenacher επίσης έκανε φανταστική εκκίνηση, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους Smith, Nico Terol και Pol Espargaró, που έδωσαν τη μάχη για τα υπόλοιπα δύο σκαλιά του βάθρου.

Η δραματική τους μάχη τέλειωσε 3 στροφές πριν την καρό σημαία, όταν ο Terol έπεσε από highside και άφησε τον ομόσταυλό του Smith να πάρει το 2ο βάθρο του μετά το Silverstone και τον Espargaró στην 3η θέση.

 

Ο Cortese αρκετά πίσω από τους 3 πρώτους κέρδισε τη μάχη από τον Efrén Vázquez, με τον Tomoyoshi Koyama 6ο, τον Krummenacher 7ο και τους Johann Zarco, Jonas Folger και Danny Webb να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Ο Márquez «πήρε κεφάλι» και στο Πρωτάθλημα με 132 βαθμούς, ο Espargaró είναι ένα βαθμό πίσω του και ο Terol έπεσε 3ος με 118, τη στιγμή που ο Smith πλησιάζει με 94 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Μου έφυγε η ψυχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Μοto2: Πρώτη νίκη για Takahashi & Tech 3

Χορηγοί