• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovi ψάχνει ακόμη το τελευταίο βήμα για τη νίκη
Πάντα είχα καλά αποτελέσματα στην Catalunya και έχω ένα κίνητρο
Νέα 29/06/2010 - 16:25

O Andrea Dovizioso της ομάδας της Repsol Honda, επιμένει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τη νίκη, το θέμα είναι να βρει μαζί με την ομάδα του ποιο είναι αυτό το βήμα.

 

“Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω στο GP της Catalunya κατευθείαν μετά τον τελευταίο αγώνα, έτσι μπορούμε να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα από τα αποτελέσματα του Assen, με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα στο Montmelo. Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, ταιριάζει στον τρόπο που οδηγώ και πιστεύω να είναι καλό και για την Honda RC212V”.

 

“Είναι μακριά πίστα με γρήγορες στροφές και είναι εκπληκτική η αίσθηση όταν βρίσκεσαι στη σωστή ροή και ενώνεις την μια στροφή με την άλλη. Δημιουργείται επίσης φανταστική ατμόσφαιρα και όταν μπαίνεις στις τέσσερις τελευταίες στροφές, νιώθεις όπως σε ένα στάδιο και η αίσθηση είναι απίστευτη. Πάντα είχα καλά αποτελέσματα εκεί και αισθάνομαι ότι έχω πράγματι ένα κίνητρο”.

 

“Είμαστε δυνατοί μέχρι τώρα και γενικά έχουμε βελτιωθεί αγώνα τον αγώνα. Έχουμε ανέβει αρκετές φορές στο βάθρο και χαίρομαι για την δουλειά που κάναμε όλον τον χειμώνα, για να είμαστε συχνότερα μπροστά, διατηρώντας τον ρυθμό μας στους περισσότερους αγώνες”.

 

“Χρειάζεται να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά για να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, αυτό είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση στην Ισπανία”.

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa ετοιμάζεται για μια «Ισπανική μάχη»

« Προηγούμενο άρθρο

Ανέλπιστη η δεύτερη θέση του Pedrosa στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα