• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa ετοιμάζεται για μια «Ισπανική μάχη»
O Dani Pedrosa γυρνάει στην πατρίδα του με σκοπό να ανακτήσει ξανά τη περηφάνια του.
Νέα 29/06/2010 - 16:51

Ενώ χάνει έδαφος από τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo, με τη διαφορά των 47 βαθμών, ο Pedrosa είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση που πήρε στον αγώνα της Ολλανδίας. 

 

Ο ίδιος δήλωσε:

Έφτασα στην Καταλονία με τον καιρό σύμμαχο. Ο τελευταίος αγώνας στο Assen ήταν πολύ καλός αλλά και φυσικά ένα παράδειγμα για το ότι «δεν το βάζουμε κάτω».

Στις δοκιμές είχαμε προβλήματα αλλά δεν πτοηθήκαμε και δουλεύαμε ανελλιπώς για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον αγώνα διότι κατάφερα να κάνω μια καλή εκκίνηση και να κρατηθώ μπροστά από τον 1ο γύρο και ελπίζω το ίδιο να κάνω και στην Καταλονία.

 

Όλη τη χρονιά μέχρι και τώρα είχαμε εναλλαγές ανάμεσα σε καλά και όχι, αποτελέσματα σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα. Ευτυχώς όμως καταφέραμε κάτι καλό και εγώ αλλά και η ομάδα μου ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα και στον αγώνα της Ισπανίας.

 

Η Πίστα της Καταλονίας είναι μια πίστα που πάντα μου άρεσε αλλά επίσης είναι και η έδρα μου.

 

Η οικογένεια μου οι φίλοι μου θα βρίσκονται εκεί και μαζί με τους οπαδούς μου θα με υποστηρίζουν.

 

Ξέρω πως θα χρειαστεί πολύ δουλειά να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα στις ιδιαιτερότητες της πίστας αλλά ευελπιστούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις προκειμένου να έχουμε καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά και στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Θα συμμετέχει ο Melandri στο GP της Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi ψάχνει ακόμη το τελευταίο βήμα για τη νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα