• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανέλπιστη η δεύτερη θέση του Pedrosa στο Assen
Στο ζέσταμε βρήκαμε κάτι που βελτίωσε πολύ το ρυθμό μας
Νέα 29/06/2010 - 09:05

 

O Dani Pedrosa πήρε μια ανέλπιστη δεύτερη θέση στο Assen, μιας και ο ρυθμός του όλο το τριήμερο δεν ήταν ικανοποιητικός.

 

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι έκπληκτος μ’ αυτό το αποτέλεσμα γιατί στα δοκιμαστικά είχαμε ένα σωρό προβλήματα και προσπαθήσαμε με πολλά πράγματα που δεν μας βγήκαν, έτσι δεν περίμενα να είμαι δεύτερος και να έχω αυτόν τον ρυθμό”.

 

“Στο ζέσταμα βρήκαμε κάτι που μας έδωσε πιο καλό χρόνο και ο ρυθμός μου βελτιώθηκε πολύ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να το παλέψουμε στον αγώνα”.

 

“Ήξερα ότι με το μαλακό πίσω ελαστικό της Bridgestone θα είχα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και έτσι πίεσα πραγματικά σκληρά από την εκκίνηση για να τον πιάσω (τον Lorenzo). Μετά άρχισα να χάνω λίγο χρόνο στο πρώτο κομμάτι της πίστας και γύρο το γύρο έχασα την επαφή”.

 

“Τέλος πάντων είναι ένα καλό αποτέλεσμα για ‘μας και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δεν τα παράτησε. Είμαι και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά είμαι πιο ευχαριστημένος με την δεύτερη θέση σ’ αυτόν τον αγώνα ”.

 

“Τώρα πηγαίνουμε κατ’ ευθείαν στην Catalunya για το GP της πατρίδας μου και ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε έναν επίσης καλό αγώνα εκεί”.

Επόμενο άρθρο »

O Dovi ψάχνει ακόμη το τελευταίο βήμα για τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγουν και τα 125 cc;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα