• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα συμμετέχει ο Melandri στο GP της Catalunya
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ο Ιταλός είναι και πάλι στη σέλλα!
Νέα 29/06/2010 - 17:47

Ο Marco Melandri της δορυφορικής ομάδας Honda Gresini, μόλις πρίν μια εβδομάδα στο Ολλανδικό Grand Prix στο Assen είχε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα την εξάρθρωση του ώμου του. Παρ’ όλα αυτά ο Ιταλός ‘υπερέβαλλε εαυτόν’ και κατάφερε να βρίσκεται σε φυσική κατάσταση που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στη Βαρκελώνη.

 

“Πηγαίνω στη Βαρκελώνη με ξεκάθαρο σκοπό να αφήσω τις απογοητεύσεις από το Silverstone και το Assen πίσω μου. Προφανώς θα πρέπει να περιμένω να δω πως αισθάνομαι στη μοτοσυκλέτα μετά από μια τόσο άσχημη πτώση στην Ολανδία, αλλά η αποφασιστικότητά μου να αγωνιστώ είναι τεράστια”.

 

“Έχω κάνει πάρα πολλές θεραπείες στον ώμο από το Σάββατο, ακόμα δεν θα είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, είμαι όμως αποφασισμένος να γυρίσω πίσω στην πίστα. Πραγματικά θέλω να κτίσω πάνω στην εξέλιξη που κάναμε στα δοκιμαστικά στο Assen, την οποία μας επιβεβαίωσε η πρόσφατη βελτίωση στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας”

 

“Ελπίζω να είμαι σε φυσική κατάσταση και σε θέση να συνεχίσω την καλή δουλειά που κάναμε πρόσφατα, κι αυτό θα με ευχαριστήσει περισσότερο στο τέλος του Σαββατοκύριακου”.

Επόμενο άρθρο »

Με αυτοπεποίθηση πάει ο Lorenzo στο Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa ετοιμάζεται για μια «Ισπανική μάχη»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα