• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Παρασκευή του GP της Αυστραλίας ανήκει στην Gresini Racing
Αγώνες 18/10/2024 - 15:41

Το Grand Prix της Αυστραλίας στο Phillip Island ξεκίνησε με 1-2 για την Ομάδα Gresini Racing, παρόλο που οι αναβάτες δεν οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε βρόχινες συνθήκες και αυτό εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό σημάδι για το Σαββατοκύριακο. Ο Marc Marquez ήταν επικεφαλής στη δράση της Παρασκευής στη μοναδική Δοκιμή της ημέρας (οι πρωινές Ελεύθερες Δοκιμές ακυρώθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) καθώς έφτασε στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων σχεδόν όλη την ώρα των Δοκιμών, ενώ πλησίαζε στο απόλυτο ρεκόρ γύρου προς το τέλος.

Ήταν μια εξαιρετική Παρασκευή και για τον Alex Marquez, ο οποίος σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο της ημέρας στην τελευταία του προσπάθεια, τερματίζοντας με ένα δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά από τον αδερφό του. Και οι δύο αναβάτες της Gresini Racing θα αγωνιστούν για την pole position απευθείας από τις Κατατακτήριες 2 στο GP της Αυστραλίας.

1ος - MARC MARQUEZ #93 (1'27.770s)

«Πάντα προσαρμόζομαι γρήγορα στις συνθήκες, αλλά σίγουρα οι άλλοι θα βελτιώσουν την απόδοσή τους αύριο και θα είμαστε όλοι πολύ κοντά. Οι Κατατακτήριες θα δείξουν πολλά για τον ρυθμό του Αγώνα σπριντ. Ο Alex ήταν απίστευτα γρήγορος και χωρίς το λάθος του στον τελευταίο γύρο θα ήταν μπροστά μου. Δεν ήταν εύκολη μέρα, καθώς χρειαζόμασταν να επιτεθούμε στον χρόνο σε κάθε γύρο, καθώς και η νέα άσφαλτος είναι πάντα ένας ακόμα παράγοντας ειδικά την Παρασκευή».

2ος - ALEX MARQUZ #73 (1’27.872s)

«Ήταν ίσως ένας από τους καλύτερους γύρους που έκανα. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο τον Marc που ήταν μπροστά μου στα δύο πρώτα κομμάτια της πίστας και μετά έβαλα κάποια επιπλέον δική μου προσπάθεια. Η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα ήταν εκεί, όπως και αυτή με την πίστα, η οποία προμηνύεται καλή για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Δεν ξέρω γιατί τα πράγματα φαίνονται καλύτερα με τις αριστερόστροφες πίστες φέτος, αλλά αυτό είναι κάτι καλό ωστόσο. Προφανώς, το πέναλτι της Κυριακής θα έχει τον αντίκτυπό του, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την καλή αίσθηση, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc Marquez προηγείται στις Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Αν κάνεις λάθος, είναι καταστροφή»:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ MARTIN VS BAGNAIA;
  • ΝΑΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ