• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Angel Piqueras
Νέα 20/09/2024 - 12:02

Μετά από δύο μέρες βροχής, ο ήλιος άρχισε να λάμπει σήμερα το πρωί πάνω από την πίστα του Misano, που φιλοξενεί τον 14ο γύρο της σεζόν του 2024. Η πίστα βεβαίως ήταν ακόμα βρεγμένη και έτσι οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν σιγά σιγά για να ξεκινήσουν τις ελέυθερες δοκιμές τους. Οι χρόνοι ήταν φυσικά υψηλοί, ειδικά στα πρώτα στάδια, όμως αυτό που φαινόταν από την αρχή ήταν ο νικητής του Grand Prix του Misano, Angel Piqueras, είχε πολύ δυνατό ρυθμό, ανεξαρτήτως των συνθηκών. 

Οι χρόνοι ξεκίνησαν να κατεβαίνουν όσο περνούσε η ώρα και όταν έπεσε η καρό σημαία ο Piqueras βρισκόταν στην κορυφή, με 1:52.819. Αρχικά είχε μεγάλη διαφορά από τους αναβάτες πίσω του, μέχρι που το David Alonso στην τελευταία του προσπάθεια την μείωσε στα 258 χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να πάρει τη δεύτερη θέση. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Stefano Nepa, που και πριν δύο εβδομάδες είχε δυνατό ρυθμό στις δοκιμές. 

Ο Xabi Zurutuza έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Joel Esteban. Έκτος ήταν ο Adrian Fernandez, με τους Scott Ogden και Matteo Bertelle να ακολουθούν. 

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι David Almansa και Noah Dettwiler

Επόμενο άρθρο »

Ο Lin Jarvis εξομολογείται στο Misano:

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jack Miller εντάσσεται στην Prima Pramac Yamaha Factory Team για το 2025

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα