• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jack Miller εντάσσεται στην Prima Pramac Yamaha Factory Team για το 2025
Νέα 19/09/2024 - 18:27

Ο Αυστραλός μαζί με τον Miguel Oliveira θα είναι οι αναβάτες του εργοστασίου της Iwata την επόμενη σεζόν

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ των αναβατών του MotoGP™ για το 2025 τοποθετήθηκε επίσημα καθώς η Εργοστασιακή Ομάδα της Prima Pramac Yamaha επιβεβαίωσε ότι ο Jack Miller θα ενταχθεί στην ομάδα με συμβόλαιο ενός έτους για την καμπάνια του 2025.

Ο Αυστραλός, ο οποίος έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια με τη Red Bull KTM Factory Racing, θα μετακομίσει στη νέα Ανεξάρτητη Ομάδα της Yamaha στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η αλλαγή θα δει το #43 να αγωνίζεται με τον τέταρτο κατασκευαστή του MotoGP™, καθώς αυτός και ο συναθλητής του Miguel Oliveira ετοιμάζονται να φέρουν μια τεράστια γκάμα εμπειρίας στην Prima Pramac και στη Yamaha.

Ωστόσο, δεν θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για τον τέσσερις φορές νικητή Αγώνα. Ο Μiller πέρασε τρία χρόνια με την Prima Pramac Racing μεταξύ 2018 και 2020 και ήταν μία συνεργασία που είδε το δίδυμο να πανηγυρίζει μαζί εννέα τερματισμούς στο βάθρο, συμπεριλαμβανομένων τριών αποτελεσμάτων δεύτερης θέσης το 2020.

 

Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος, Yamaha Motor Racing:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Jack εντάσσεται στην Ομάδα της Prima Pramac Racing και τον καλωσορίζουμε θερμά στον όμιλο Yamaha MotoGP™. Με 10 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία MotoGP με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, ο Jack θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για τη Yamaha. Η ταχύτητα, οι γνώσεις, η εργασιακή ηθική και το ομαδικό πνεύμα του θα είναι ανεκτίμητα για το έργο μας καθώς σχεδιάζουμε να βελτιώσουμε την απόδοση της M1 το 2025 και μετά. Η Yamaha θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο».

 

Paolo Campinoti, Διευθύνων Σύμβουλος της Pramac και Team Principal της Prima Pramac Racing:

«Είναι χαρά να καλωσορίσω τον Jack πίσω στην ομάδα. Υποστηρίξαμε την ανάπτυξή του στο MotoGP και τώρα είναι υπέροχο να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με τη Yamaha, βασιζόμενοι στην υποστήριξη ενός αναβάτη που γνωρίζουμε καλά. Ευχόμαστε στον Jack τα καλύτερα για το τέλος της σεζόν και χαιρόμαστε που τον καλωσορίζουμε πίσω σε εμάς το 2025».

 

Gino Borsoi, Prima Pramac Racing Team Manager:

«Θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ με τον Jack Miller το 2025. Άφησε καλές αναμνήσεις στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες μαζί. Η εκτεταμένη εμπειρία του στο MotoGP είναι σίγουρα σημαντική για την ανάπτυξη του νέου έργου που θα εργαστούμε με τη Yamaha».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo – Τα φρένα στο Emilia Romagna MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα