• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Γιάννης Περιστεράς μαζί με 27 αναβάτες στον SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 στο Bol d'Or
Αγώνες 10/09/2024 - 22:25

Η τρίτη έκδοση του SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 θα δει 28 κορυφαίους αναβάτες από τα Εθνικά Κύπελλα και τους Αγώνες με R7 από όλο τον κόσμο να μάχονται για την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές στον τελικό Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIM 2024 ( EWC), το θρυλικό Bol d'Or, από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Τώρα στον τρίτο χρόνο, ο SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 μεγαλώνει σε κάθε σεζόν, με αναβάτες σε όλο τον κόσμο να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια θέση στο grid στη διάσημη διοργάνωση. Για το 2024, ο SuperFinale θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Bol d'Or στο ιστορικό Circuit Paul Ricard, παράλληλα με το φινάλε της σεζόν EWC.

Ένας από τους δύο μόνο Αγώνες 24 ωρών στο ημερολόγιο EWC του 2024, το Bol d'Or είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και συναρπαστικά γεγονότα της χρονιάς, με την έκδοση του 2023 να έχει προσελκύσει 83.000 θεατές. Οι συμμετέχοντες στον SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του απίστευτου γεγονότος με έναν Αγώνα μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς που γεμίζουν τις κερκίδες, καθώς και στον μεγάλο αριθμό Διεθνών μέσων ενημέρωσης που θα παρευρίσκονται το Σαββατοκύριακο.

Φέτος, ο SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ένα πραγματικά Διεθνές πεδίο, με τους 28 αναβάτες που θα λάβουν μέρος να προέρχονται από 11 διαφορετικές χώρες, ενώ θα συμμετέχει και ο Έλληνας Πρωταθλητής Γιάννης Περιστεράς, που πρόσφατα κέρδισε Αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Οι αναβάτες θα εκπροσωπούν στο σύνολό τους την Ελλάδα, Βραζιλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ανδόρα, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία και Τσεχική Δημοκρατία.

Θα δώσουν μάχη σε δύο Αγώνες για το απόλυτο έπαθλο μιας ολοκαίνουργιας R7, της τελευταίας σειράς μοτοσυκλετών της Yamaha της σειράς R, που συνδυάζει τον τέλειο συνδυασμό ευέλικτου χειρισμού και σπορ απόδοσης με την καθημερινή διασκέδαση. Επιπλέον, οι αναβάτες της δεύτερης και τρίτης θέσης θα λάβουν κουπόνια για βελτιωτικά εξαρτήματα υψηλής απόδοσης GYTR που μπορούν να εξαργυρωθούν στο τοπικό τους κατάστημα Yamaha GYTR PRO.

Οι αναβάτες του R7 SuperFinale θα λάβουν πλήρη υποστήριξη από τη Yamaha κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και θα βρίσκονται στο αποκλειστικό R7 SuperFinale Village εντός του paddock του EWC. Μετά τις υποχρεωτικές ενημερώσεις, οι αναβάτες θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση των αναβατών bLU cRU με τον Lorenzo Alfonsi, σε μια ξενάγηση στην πίστα Le Castellet για να τους βοηθήσουν στην επιλογή γραμμής και στη σωστή επιλογή ταχυτήτων.

Οι αγωνιζόμενοι θα γνωρισθούν επίσης με τους αναβάτες της Επίσημης Ομάδας Yamalube YART Yamaha EWC, Niccolò Canepa, Karel Hanika και Marvin Fritz, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αντοχής της FIM. Οι υποψήφιοι της R7 θα συναντήσουν τους αναβάτες της YART πριν ξεκινήσει η δράση για να αποκτήσουν γνώσεις για τα μυστικά ενός γρήγορου γύρου στη Γαλλική πίστα μήκους 5.673 χλμ. Επιπλέον, θα κάνουν μια αποκλειστική ενημέρωση στις εσωτερικές λειτουργίες μιας ομάδας που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια περιήγηση στο γκαράζ της YART.

Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την πρώτη τους ευκαιρία να ανεβάσουν ταχύτητα με τις μοτοσυκλέτες τους Yamaha R7 με Ελεύθερες Δοκιμές διάρκειας ενός 20λεπτου την Πέμπτη, προτού αγωνιστούν στις Κατατακτήριες αργότερα εκείνη την ημέρα, ορίζοντας το grid για τους δύο Aγώνες SuperFinale. Ο 1ος Αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 13:30 τοπική ώρα (UTC+2), με τον 2ο Αγώνα στις 12:10 το Σάββατο, λίγο πριν από την έναρξη του κύριου 24ωρου Αγώνα Bol d'Or.

Θα παρακολουθήσουμε όλη τη δράση από τον SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R7 με τακτικές ενημερώσεις στα κανάλια και τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης της Yamaha Racing και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Έλληνα Πρωταθλητή Γιάννη Περιστερά!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Repsol Honda επιστρέφει στην πίστα για το Misano Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα