• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cinema Paradiso για τον Marquez
Αγώνες 08/09/2024 - 23:43

Αυτή τη φορά ήταν όλα για τον Marc. Στο Misano, μια απίστευτη νίκη ήρθε από την ένατη θέση στο grid, σε έναν Αγώνα όπου όλα συνέβησαν και έναν Αγώνα στον οποίο ο Marc Marquez είναι το πιο λαμπερό αστέρι σε μια μοτοσυκλέτα Desmosedici. Μια εξαιρετική εμφάνιση που φέρνει τον Ισπανό κοντά στην κορυφή με διαφορά 53 βαθμών για το προβάδισμα και 46 βαθμούς μακριά από τον Bagnaia στη 2η θέση.

Ο Alex Marquez είχε επίσης έναν υπέροχο Αγώνα καθώς έδωσε όλες του τις δυνάμεις σε ένα GP που χαρακτηρίστηκε από ζεστές συνθήκες αλλά και βροχή. Μια μικρή τρομακτική στιγμή στο τέλος του Αγώνα λόγω της πτώσης των δυνάμεών του από τις δύσκολες συνθήκες αλλά ο αριθμός 73 ήταν ακόμα 6ος στην καρό σημαία.

1ος - MARC MARQUEZ #93

«Αυτές οι σταγόνες της βροχής βοήθησαν πολύ… Ίσως ο Fausto κοίταξε κάτω και μας έδωσε ένα χέρι βοήθειας. Νόμιζα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω και τα έδωσα όλα. Ειλικρινά, δεν θα είχα επιστρέψει ποτέ στα pits για να αλλάξω μοτοσυκλέτα, και σίγουρα όχι τόσο σύντομα. Αν έβρεχε για μερικούς ακόμα γύρους τότε ίσως… αλλά επέλεξα να ακολουθήσω το ένστικτο των αναβατών που γνωρίζουν αυτήν την πίστα και που έμειναν έξω. Δεν μπορώ να πω αν είναι ξανά ανοιχτό το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να ψάχνουμε για συνέπεια».

6ος - ALEX MARQUEZ #73

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος Αγώνας σωματικά. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά προς το τέλος ήμουν πραγματικά στα όριά μου. Το καλό είναι ότι νιώθουμε καλά και θα ήθελα να συγχαρώ τον αδερφό μου. Αύριο θα επιστρέψουμε σε καλή φόρμα για να δουλέψουμε στον επόμενο Αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί ξανά εδώ».

« Προηγούμενο άρθρο

Κυριακάτικο διπλό για τον Bulega στο Magny-Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα