• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Αγώνας
Νίκη Marc Marquez, λάθος του Jorge Martin
Νέα 08/09/2024 - 17:27

Η αγωνία ξεκίνησε πριν καν σβήσουν τα φώτα της εκκίνησης για τον αγώνα των ΜotoGP στο Misano, καθώς στον γύρο προθέρμανσης βγήκαν λευκές σημαίες κα σταγόνες βροχής έκαναν την εμφάνισή τους. 

Με την έναρξη του αγώνα, ο Francesco Bagnaia κατάφερε να στρίψει πρώτος, με τους Franco Morbidelli, Jorge Martin και Pedro Acosta να ακολουθούν. Ο Martin απευθείας πέρασε τον Morbidelli στην τρίτη στροφή και άρχισε να κυνηγά τον Bagnaia. Αμέσως στον επόμενο γύρο ο Martin επιτέθηκε στον Bagnaia στη δεύτερη στροφή, όμως δεν τα κατάφερε και αναγκάστηκε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του. 

Πιο πίσω ο Morbidelli και ο Acosta παλεύανε για την τρίτη θέση, με τον Ιταλοβραζιλιάνο της Ducati να κρατιέται μπροστά. Η μάχη αυτή τελικά έληξε με την πτώση του Acosta στην 14η στροφή του 4ου γύρου. 

Μπροστά οι δύο πρώτοι είχαν ανοίξει τη διαφορά, όμως τα πάντα άλλαξαν στον 7ο γύρο, καθώς η βροχή άρχισε να δυναμώνει. Ο Morbidelli έχασε τον έλεγχο στην πρώτη στροφή και στο τέλος του ίδιου γύρου, ο Μartin μπήκε στα pits για να αλλάξει μοτοσυκλέτα. 

Εν τω μεταξύ στις περίεργες αυτές συνθήκες άρχισαν να ανεβαίνουν οι Jack Miller, Brad Binder και Marc Marquez, με τους δύο τελευταίους να περνάνε τον Bastianini και να μπαίνουν στις θέσεις του βάθρου, πίσω από τον Bagnaia. O Marquez με δύο γρήγορες κινήσεις στον 8ο γύρο πέρασε και τον Binder και τον Bagnaia για να βρεθεί στην κορυφή. 

Δυστυχώς για τον Martin η βροχή τελικά δεν δυνάμωσε και σταμάτησε, αναγκάζοντας τον Ισπανό να ξαναμπει στα pits για να ξαναπάρει την πρώτη του μοτοσυκλέτα, χάνοντας πάρα πολύ χρόνο. 

Μπροστά, ο Bagnaia προσπάθησε να κρατηθεί κοντά στον Marquez, όμως στα τελευταία στάδια ο Ισπανός 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άρχισε να ανοίγει τη διαφορά, έκανε νέο ρεκόρ γύρου κατά τη διάρκεια αγώνα (1:31.564) και έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την Αραγονία. 

Ο Bagnaia αρκέστηκε στη δεύτερη θέση και μείωσε κατά πολύ τη διαφορά από τον Jorge Martin, ο οποίος τερμάτισε μόλις 15ος. Την τρίτη θέση πήρε ο Enea Bastianini, ο οποίος όταν η πίστα στέγνωσε πλήρως ξαναβρήκε το ρυθμό του και πέρασε τις KTM που τον είχαν περάσει. 

Ο Brad Binder τερμάτισε τέταρτος, μπροστά από τον Marco Bezzecchi και τον Alex Marquez. Έβδομος ήταν ο Jack Miller, με τους Fabio Quartararo, Fabio Di Giannantonio και Pol Espargaro να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ