• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 Αγώνας
Νίκη για Ogura, που περνάει μπροστά στη βαθμολογία
Νέα 08/09/2024 - 14:59

O Ai Ogura έφτασε σε μια πρωταθληματική νίκη στο Misano, η οποία ήταν η τρίτη της σεζόν και τον ανέβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Tony Arbolino έφυγε εκπληκτικά από την Pole Position και έστριψε πρώτος, με τους Ai Ogura και Aron Canet να τον ακολουθούν. Στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Alonso Lopez έχασε το μπροστινό στην 16η στροφή και βρέθηκε στην αμμοπαγίδα, χάνοντας τις ελπίδες του να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. 

Μπροστά ο Canet πέρασε τον Ogura και άρχισε να κυνηγά τον Arbolino, δείχνοντας να έχει πολύ καλό ρυθμό. Πιο πίσω ο Sergio Garcia είχε ξεκινήσει μόλις από την 24η θέση και είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει, προσπαθώντας να περιορίσει τη ζημιά. 

Στον 10ο γύρο ήρθε η πρώτη επίθεση του Canet, που τον έφερε στην κορυφή, ενώ ο Arbolino θα έχανε και τη δεύτερη θέση από τον Ogura, o οποίος κόλλησε στην ουρά του Canet

Στον 18ο γύρο ο Ιάπωνας έκανε την πρώτη του επίθεση, όμως ο Canet απάντησε αμέσως και παρέμεινε μπροστά, μέχρι τον επόμενο γύρο, όπου η δεύτερη επίθεση του Ogura ήταν επιτυχής. 

Στα τελευταία στάδια ο Celestino Vietti είχε αρχίσει να πιάνει το γκρουπ των πρωτοπόρων, όμως στον 20ο γύρο θα έχανε τον έλεγχο στην 15η στροφή και θα έπεφτε από την τέταρτη θέση. 

Μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο, ο Canet δεν ήταν αρκετά κοντά για να επιτεθεί και έτσι ο Ogura θα έφτανε σε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία τον έφερε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Canet πήρε τη δεύτερη θέση, με τον Αrbolino σε μια ασφαλή τρίτη θέση, να παίρνει το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο του. 

Τέταρτος ήταν ο Manuel Gonzalez, με τον Jake Dixon (που ξεκίνησε 14ος) να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Ο Fermin Aldeguer τερμάτισε έκτος, μπροστά από τους Filip Salac και Diogo Moreira

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Albert Arenas και Darryn Binder

O Sergio Garcia κατάφερε να φτάσει μέχρι την 12η θέση, μπροστά από τον Joe Roberts

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ