• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 Αγώνας
Παρθενική νίκη για τον Angel Piqueras
Νέα 08/09/2024 - 14:42

Παρά μια διπλή ποινή μεγάλου γύρου που τον έστειλε εκτός βαθμών, ο Angel Piqueras έκανε μια απίστευτη ανάκαμψη για να φτάσει στην παρθενική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην κατηγορία της Moto3 στο Misano

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο David Alonso έστριψε πρώτος, πριν ο Piqueras κάνει την κίνησή του και περάσει στη δεύτερη στροφή. Ο Ισπανός όμως είχε δεχτεί διπλή ποινή μεγάλου γύρου λόγω ανεύθυνης οδήγησης κατά τις δοκιμές και εξέτισε την πρώτη στον τρίτο γύρο και την δεύτερη στον αμέσως επόμενο, φτάνοντας στη 17η θέση. 

Την ίδια μοίρα είχε και ο Luca Lunetta, ο οποίος βρισκόταν στο καλύτερο Σαββατοκύριακο της σεζόν του, όμως έκανε πρόωρη εκκίνηση και τιμωρήθηκε με διπλή ποινή μεγάλου γύρου. 

Μπροστά ο Daniel Holgado είχε περάσει στην πρώτη θέση, με τους Ivan Ortola, David Alonso και Taiyo Furusato να ακολουθούν. Ο Ιάπωνας θα ήταν ο πρώτος που θα ξεκινούσε τις επιθέσεις 7 γύρους πριν το τέλος και για λίγο βρέθηκε στην κορυφή, με τους Ortola και Alonso με τη σειρά τους να ανεβαίνουν στην κορυφή λίγο αργότερα. 

Μπαίνοντας στους τελευταίους γύρους, ο Piqueras είχε κάνει μια πολύ καλή δουλειά ανάκαμψης και είχε μπει στις θέσεις του βάθρου και στον τελευταίο γύρο κατέδερε να ανέβει στην πρώτη θέση.

Βγήκε πρώτος από την τελευταία στροφή και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Holgado, για να πάρει τη νίκη για 35 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αφήνοντας τον Ισπανό της GASGAS στη δεύτερη θέση. 

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ortola, ο οποίος είχε μέσα στον τελευταίο γύρο μια διπλή επαφή με τον Alonso

O Furusato τερμάτισε τελικά τέταρτος, μπροστά απο τον Collin Veijer. Ο Alonso πέρασε τη γραμμή του τερματισμού έκτος, αλλά επειδή βγήκε εκτός των ορίων της πίστας στον τελευταίο γύρο, αναγκάστηκε να παραχωρήσει την θέση του στον Joel Kelso, μένοντας τελικά έβδομος. 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Tatsuki Suzuki, Luca Lunetta (που έκανε και αυτός μια πολύ καλή δουλειά μετά τη διπλή ποινή μεγάλου γύρου) και Filippo Farioli

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ