• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Δοκιμές
Ταχύτερος ο Francesco Bagnaia
Νέα 06/09/2024 - 18:49

Με τις μονόωρες δοκιμές του απογεύματος της Παρασκευής να καθορίζουν ποιοί αναβάτες θα περνούσαν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες και ποιοί θα έδιναν την μάχη των πρώτων κατατακτηρίων, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα του Misano έτοιμοι για την μάχη των τελευταίων λεπτών. 

Πριν τις τελικές επιθέσεις ήταν ο Pedro Acosta που κρατούσε την πρώτη θέση, όμως όλα αυτά άλλαξαν όταν μπήκαν τα νέα μαλακά ελαστικά. Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο ο Enea Bastianini πέρασε μπροστά, για να δει τον Acosta να του απαντάει αμέσως και με τη σειρά του να χάνει την πρώτη θέση από τον Marc Marquez. O Acosta μάλιστα λίγο μετά θα είχε μια πτώση και έτσι έχασε πολύτιμο χρόνο στο τελικό αυτό στάδιο. 

Ο πρώτος αναβάτης που μπήκε στο 1:30 ήταν ο Jorge Martin με 7 λεπτά να απομένουν. Φαινόταν ότι θα ήταν άλλη μια Πρασκευή που ο Martin θα κυριαρχούσε, όμως ο Francesco Bagnaia (που ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την πτώση της Αραγονίας) κατάφερε στα τελευταία λεπτά να φτάσει στο 1:30.685 και να πάρει την πρώτη θέση. 

Ακολούθησε ο Marc Marquez στη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Jorge Martin. Ο Franco Morbidelli έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Enea Bastianini να ακολουθεί. 

Έκτος ήταν ο Pedro Acosta, μπροστά από τον Marco Bezzecchi και τον Maverick Viñales. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Fabio Quartararo και Jack Miller

 

« Προηγούμενο άρθρο

Hybrid Power από την BMW M: Το νέο BMW M5 MotoGP™ Safety Car.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ