• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σοβαρό ατύχημα του Toprak Razgatlioglu στο Magny-Cours
Νέα 07/09/2024 - 10:41

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK βρίσκεται στην Γαλλική πίστα Magny-Cours και ο Τούρκος Πρωταθλητής Toprak Razgatlioglu είχε ένα τρομακτικό ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο. Γλιστρώντας μετά από πτώση στο γρασίδι της πίστας, κτύπησε σε σταθερό σημείο της περίφραξης (ευτυχώς είχε και λάστιχα) και κατέληξε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κατάγματα, αλλά και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Το συγκεκριμένο σημείο της πίστας είναι επικίνδυνο και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marco Melandri στο παρελθόν έχει κάνει τη σχετική παρατήρηση. Ο Danilo Petrucci είπε ότι το ατύχημα του θύμισε το τρομακτικό ατύχημα στην Αυστρία, όταν η μοτοσυκλέτα του Morbidelli πέρασε χιλιοστά από τα κεφάλαια των Rossi & Vinales και όπως και νάχει η εικπονα του σώματος του Τούρκου οδηγού να κτυπάει στην περίφραξη και να συνεχίζει και να φτάνει στην πίστα, είναι μια εικόνα που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Το μόνο καλό είναι ότι ο ίδιος παραμένει με θετική ενέργεια και ευχαριστώντας τους οπαδούς που του έστειλαν αμέριστη υποστήριξη, ελπίζει ότι σε 15 ημέρες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι στον επόμενο Αγώνα του Πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ το α΄τυχημα;

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ