• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H πρώτη νίκη Αγώνα ήρθε:
“Marc is back”!
Αγώνες 31/08/2024 - 19:32

1042 ημέρες αργότερα, ο Marc Márquez βρίσκεται ξανά στην κορυφή του βάθρου με μια παρθενική νίκη σε Αγώνα σπριντ στην καριέρα του. Ήταν μια κυρίαρχη νίκη σε αυτό που ήταν μέχρι στιγμής ένα τέλειο Σαββατοκύριακο για τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος ήταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε κάθε Δοκιμή – συμπεριλαμβανομένης της pole position.

Ο Alex Márquez είχε επίσης έναν υπέροχο Αγώνα καθώς πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην 4η θέση και τα πήγε ιδιαίτερα καλά αποφεύγοντας γρήγορα τον Pecco Bagnaia στην εκκίνηση. Ο αναβάτης με το Νο73 κατάφερε να συγκεντρώσει κάποιους σημαντικούς βαθμούς, με όλη την ομάδα της Gresini να ετοιμάζεται για την Κυριακή με λίγο χορό…

MARC MARQUEZ #93

«Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή: παρόλο που είναι απλώς ένας Αγώνας σπριντ, σήμερα είναι ώρα για γιορτή. Ήταν ένας δύσκολος Αγώνας και θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αύριο, ειδικά όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών, αλλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι τώρα. Αυτή η νίκη, όσο μικρή κι αν είναι, είναι μέρος της καμπύλης βελτίωσης στην οποία βρισκόμαστε».

ALEX MARQUEZ #73

«Δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Πρώτα το λάθος του Pecco – που μπορεί να συμβεί – και μετά το δικό μου που με έκανε να χάσω την επαφή με τους υποψήφιους του βάθρου – καθώς ο Pedro απομακρύνθηκε. βγήκα έξω στη στροφή 7 και έχασα περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ο ρυθμός είναι καλός, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθηση με την πίστα. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην πλήρη απόσταση του Αγώνα: δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε αντάξιοι του βάθρου, αλλά έχουμε ότι χρειάζεται για να τερματίσουμε στην πρώτη 5άδα».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc Marquez 1ος το Σάββατο, ο Martin ανακτά το προβάδισμα του τίτλου

« Προηγούμενο άρθρο

Τέσσερις Aprilia στην πρώτη δεκάδα την Παρασκευή στη Motorland Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ