• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέσσερις Aprilia στην πρώτη δεκάδα την Παρασκευή στη Motorland Aragón
Αγώνες 30/08/2024 - 22:33

Espargaró 2ος, Viñales 3ος, Fernández 9ος και Oliveira 10ος, εξασφαλίζοντας τις Κατατακτήριες 2.

 

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Aprilia στο GP της Aragón, ​​με τις τέσσερις μοτοσυκλέτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ομάδας τη Trackhouse, να εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση στις Κατατακτήριες 2. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας από το Noale που και οι τέσσερις μοτοσυκλέτες προκρίνονται στις Κατατακτήριες 2 στο MotoGP, επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστικότητα της RS-GP24.

Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα της ημέρας για τον Aleix Espargaró, ο οποίος αγωνίστηκε να βρει τη σωστή αίσθηση στις ΕΔ. Ωστόσο, ο Ισπανός βελτιώθηκε σημαντικά στις Δοκιμές και τερμάτισε 2ος, μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου από τον ταχύτερο χρόνο της περιόδου.

Αφού σημείωσε τον δωδέκατο ταχύτερο χρόνο στις ΕΔ, ο Maverick Viñales έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στις Δοκιμές. Με μια σειρά από γρήγορους γύρους κατά τη διάρκεια της επίθεσης χρόνου, έφεραν το αποτέλεσμα της 3ης θέσης.

 

Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι επιδόσεις των δύο αναβατών του Trackhouse, Raúl Fernández και Miguel Oliveira, οι οποίοι τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας και οι δύο άμεση πρόσβαση στις Κατατακτήριες 2.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τέσσερις Aprilia στην πρώτη δεκάδα. Είναι πολύ θετικό σημάδι. Στις ΕΔ η πίστα ήταν πολύ βρώμικη, κάτι που δυσκόλεψε τα πράγματα, αλλά στις Δοκιμές τα έδωσα όλα. Φέτος, νιώθω ότι όταν όλα είναι στη θέση τους, μπορώ να αποδώσω σε πολύ υψηλό επίπεδο».

«Η αίσθηση με τη νέα άσφαλτο είναι περίεργη, νιώθεις ότι γλιστράς συνέχεια, αλλά μόλις ανοίξεις το γκάζι έχει πολύ κράτημα. Η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή και νιώθω άνετα. Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε, αλλά ήμασταν ήδη πολύ γρήγοροι. Δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις εδώ, οπότε θα είναι σημαντικό να ξεκινήσεις από μπροστά».

«Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις Δοιμές μετά από κάποιες δυσκολίες στις ΕΔ. Έχοντας τέσσερις Aprilia στις Κατατακτήριες 2, αυτό επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και την ικανότητα των αναβατών μας στην επίθεση χρόνου. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να εργαστούμε για να διατηρήσουμε μια σταθερή απόδοση όλο το Σαββατοκύριακο».

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez εντυπωσιάζει στη MotorLand, η Aprilia ακολουθεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ