• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη για την 4η έκδοση του Moto Tour Assistant Training Course
Νέα 29/08/2024 - 00:08

Το Honda Safety Institute στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, ήταν ο τέλειος χώρος για να φιλοξενήσει την 4η έκδοση του Ευρωπαϊκού Moto Tour Assistant Training Course της FIM.

 

Ο Έλληνας επικεφαλής της Επιτροπής Τουρισμού Μοτοσυκλέτας, Παναγιώτης Καλαϊτζής κάνει ένα σημαντικό έργο για την FIM Europe, η οποία εργάζεται επίσης στην τουριστική μοτοσυκλέτα.

Μετά τη θεωρητική εκπαίδευση τόσο για οδήγηση εντός όσο και εκτός δρόμου που παρείχαν ο Παναγιώτης και το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Μοτοσυκλέτας της FIM Europe, Jukka Lainkari, όλοι οι παρευρισκόμενοι έκαναν ζέσταμα για την εξάσκηση στη μοτοσυκλέτα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε: ζέσταμα, έλεγχοι ασφαλείας της μοτοσυκλέτας, δοκιμές ευκινησίας, στροφές με φρένο κινητήρα, ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας, ισορροπία, πέδηση και αντίστροφη εφαρμογή δύναμης στο τιμόνι για την αλλαγή της διεύθυνσης με έντονο πλάγιασμα. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Honda Safety Institute παρείχε τις μοτοσυκλέτες και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Την τρίτη και τελευταία μέρα της εκδήλωσης είχε προγραμματιστεί η επίσημη δοκιμή στο δρόμο. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μια διαδρομή 230 χιλιομέτρων σε δευτερεύοντες δρόμους μέσα από την πόλη της Κωνσταντινούπολης, τις γύρω πόλεις και τα χωριά. Στο τέλος του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, όλοι οι εκπαιδευόμενοι είχαν μεγάλη βελτίωση στις ικανότητες οδήγησης της μοτοσυκλέτας.

Για άλλη μια φορά το Moto Tour Assistant Training Course είχε ενθουσιώδη σχόλια.

Βραβεία και Διπλώματα κέρδισαν οι Αλέξανδρος Στυλιανίδης, Δημήτριος Στυλιανίδης, Στέλιος Καζακλής, Άνδρεα Ψωμά, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Φεραρόλης Σταμάτιος,  Linas Peciukaitis, Ανέστης Ευγενίδης, Andrius Sikorskis, Ernestas Vaitkevicius, Cem Kaplan, Deniz Kucukyilmaz.

 

Παναγιώτης Καλαϊτζής, Πρόεδρος της FIM Europe Touring Commission

«Το φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα T/As είχε μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς επεκτάθηκε σε τρεις ημέρες με την προσθήκη της “εμπειρίας στο δρόμο”. Αυτή ήταν μια διαδρομή 230 χιλιομέτρων οδήγησης και αξιολόγησης στη Μαύρη Θάλασσα. Θέλω να ευχαριστήσω τη HONDA Istanbul για τη διαθεσιμότητα, την υποστήριξη και την παροχή των μοτοσυκλετών για όλους τους συμμετέχοντες».

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin και το MotoGP επιστρέφουν στην ανακαινισμένη Motorland Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ