• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Somkiat Chantra: ο πρώτος Ταϊλανδός αναβάτης στο MotoGP το 2025
Θα ενταχθεί στην IDEMITSU Honda LCR
Νέα 29/08/2024 - 18:03

Η IDEMITSU Honda LCR είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ταϊλανδός αναβάτης Somkiat Chantra θα ενταχθεί στην ομάδα το 2025. Το 2018, το έργο της IDEMITSU στο MotoGP ξεκίνησε με μια ευγενή αποστολή - να είναι το απόλυτο σκαλοπάτι για τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Λειτουργεί ως φάρος ελπίδας για τους νεαρούς Ασιάτες αναβάτες, παρέχοντάς τους την πλατφόρμα για να αναπτυχθούν και να μάθουν περισσότερα στο υψηλότερο επίπεδο, μετά τη συμμετοχή τους στο Asian Talent Cup και σε άλλες μικρές κατηγορίες στο δρόμο τους προς το MotoGP.

Σήμερα, στην ομάδα αυτή είναι όλοι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνει το επόμενο κεφάλαιο αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού. Ο Ταϊλανδός αναβάτης Somkiat Chantra, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο στον κόσμο του MotoGP, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την IDEMITSU Honda LCR το 2025. Αυτή η ιστορική κίνηση σηματοδοτεί για τον Chantra την πρώτη ένταξη για έναν Ταϊλανδό αναβάτη στην κατηγορία MotoGP, μια σημαντική ευκαιρία για το άθλημα.

Η IDEMITSU, η Honda και η οικογένεια LCR θα ήθελαν να καλωσορίσουν τον Chantra, περιμένοντας ένα φανταστικό μέλλον μαζί.

 

Lucio Cecchinello, Διευθυντής ομάδας

«Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Takaaki Nakagami για την εξαιρετική δέσμευσή του κατά τις τελευταίες επτά σεζόν του MotoGP που συνεργάζονταν μαζί μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο κεφάλαιο του με τη Honda. Όσο για το μέλλον, μαζί με την HRC, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να υποδεχτούμε ένα μεγάλο Ασιατικό ταλέντο όπως ο Somkiat Chantra, καθώς πιστεύουμε ότι του αξίζει μια ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο των Αγώνων των δύο τροχών. Μέσα από τα χρόνια του στη Moto2, έδειξε δυνατότητες και δεξιότητες για να αναπτυχθεί και να γίνει δυνατός αναβάτης στο MotoGP. Η LCR και η Honda θα του προσφέρουν ό,τι καλύτερο για να τον υποστηρίξουν στις διάφορες φάσεις αυτού του νέου έργου».

 

Somkiat Chantra, αναβάτης IDEMITSU

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας LCR. Η είσοδος στο MotoGP ήταν πάντα το όνειρό μου και επιτέλους θα το κάνω πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που με στήριξαν από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα. Για την επόμενη σεζόν, δεσμεύομαι να μάθω πολλά πράγματα, να δώσω το μέγιστο και να απολαύσω αυτή τη νέα περιπέτεια, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Takaaki Nakagami: δοκιμαστής αναβάτης εξέλιξης στην HRC το 2025

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli - Νέες συνθέσεις και πρόσθετα ελαστικά για το GP της Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ