• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ημερολόγιο της Daniels: «Τρελαίνομαι να αναπολώ, είμαι ενθουσιασμένη για την επόμενη χρονιά»
Νέα 22/08/2024 - 20:01

Το EnduroGP επέστρεψε στην Ουαλία για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και ήταν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για την Πρέσβειρα της μάρκας Fantic Jane Daniels, ακόμη και στην άλλη πλευρά εκτός αγώνων. Στην τελευταία της ανάρτηση στο blog, η τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Enduro Γυναικών μοιράζεται τη δική της άποψη για το γεγονός, μαζί με μερικές αγαπημένες αναμνήσεις.

«Τώρα που η σκόνη (κυριολεκτικά) έχει καταλαγιάσει στο EnduroGP της Ουαλίας, τι Σαββατοκύριακο ήταν αυτό! Ένιωσα σαν στο σπίτι μου στα paddock του EnduroGP και ήταν ωραίο να είμαι μαζί με τις Ομάδες της Fantic Enduro, τους αναβάτες και τα μέλη της κάθε ομάδας. Πραγματικά δεν ήταν το GP που περιμέναμε, καθώς ο ήλιος έλαμπε, οι θερμοκρασίες ήταν ζεστές και το έδαφος ήταν απίστευτα στεγνό, αλλά παρόλα αυτά, ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο συναρπαστικούς Αγώνες!».

Ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο GP

«Φτάσαμε νωρίς το πρωί της Τετάρτης για να προετοιμαστούμε για το Σαββατοκύριακο και να κάνουμε μια βόλτα από τις Ειδικές Διαδρομές. Στη 1η ΕΔ Enduro, ο πρώτος λόφος στην εκκίνηση έμοιαζε με βουνό για αναρρίχηση, αλλά ήταν ωραίο να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις Ειδικές Διαδρομές και στο τι έδαφος θα αγωνίζονταν όλοι το Σαββατοκύριακο. Είχε καταβληθεί τεράστια προσπάθεια από τη διοργανώτρια ομάδα, καθώς είχαν ολοκληρώσει κάθε δυνατή προσπάθεια στην προετοιμασία τους για το GP. Ως ακόλουθος και βοηθός αναβάτη, ήταν υπέροχο που είχαμε τις Δοκιμές Enduro και Extreme τόσο κοντά, ενώ είχαμε χρόνο να πάμε και να ρίξουμε μια ματιά στα πιο δύσκολα μέρη της Δοκιμής Extreme όταν οι αναβάτες είχαν περάσει την ΕΔ της Enduro και επέστρεψαν στην έναρξη της ΕΔ Extreme».

«Οι αναβάτες της Fantic είχαν ένα καλό Σαββατοκύριακο με σταθερά αποτελέσματα και θέσεις στο βάθρο και πολύτιμους βαθμούς πρωταθλήματος. Ο Jed Etchells σημείωσε την 6η θέση  στην E2, τη 12η συνολικά το Σάββατο και ακολούθησε την 8η E2 και την 16η συνολικά την Κυριακή. Ο Albin Norrbin βελτιώθηκε όσο περνούσε το Σαββατοκύριακο και ήρθε από την 5η θέση στην E3 το Σάββατο στην 3η E3 και τη 12η συνολικά την Κυριακή. Ο Axel Semb κέρδισε μερικούς υπέροχους βαθμούς πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο με την 3η θέση στη J2 και τις δύο ημέρες, αλλά βελτιώθηκε στο συνολικό αποτέλεσμα της Junior με 4η και 3η θέση. Ο Kevin Cristino είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το Σάββατο με 2η θέση στη J1 και 5ος γενικής Junior, αλλά δυστυχώς, μία εγκατάλειψη την Κυριακή σήμαινε ότι έχασε πολλούς βαθμούς. Ο Pietro Scardina είναι πάντα τόσο σταθερός στην κατηγορία Νέων καθώς τερμάτισε 3ος και τις δύο ημέρες, κάτι που δίνει σημαντικούς βαθμούς για τη βαθμολογία του στο πρωτάθλημα».

Η μικρή Jane δεν θα το πίστευε…

«Είναι τρελό να αναπολώ το 2008 όταν το τελευταίο GP ήταν εδώ στην Ουαλία και ήρθα να το παρακολουθήσω με τον μπαμπά και τον αδερφό μου για το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται πολύ καιρό πριν, και τότε όταν το έβλεπα, ποτέ δεν θα φανταζόμουν να αγωνίζομαι με την ίδια κατηγορία GP μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, και να συνεχίζω να το κάνω για τα επόμενα 11 χρόνια! Είμαι λυπημένη που δεν μπόρεσα να αγωνιστώ σε ένα GP εντός έδρας εκείνη την περίοδο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχω την ευκαιρία να το κάνω στο εγγύς μέλλον καθώς ανακοίνωσαν το Ημερολόγιο του 2025 και το GP της Ουαλίας θα επιστρέψει σε μόλις 12 μήνες»!

«Πέρασα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην εκδήλωση και σχεδόν ένιωσα σαν να μην έλειπα καθώς το Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συλλόγους που συμμετείχαν για όλη τους τη σκληρή δουλειά που έκαναν ένα τόσο υπέροχο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ανυπομονώ να επιστρέψω την επόμενη χρονιά, με ένα παιδί 10 μηνών, για να τους δείξω τον ενθουσιασμό μου όταν ήμουν έγκυος και χαιρόμουν στο πλάι της πίστας επευφημώντας τους φίλους μου και τον πατέρα τους»!

«Για τις επόμενες εβδομάδες το ημερολόγιό μας δεν είναι πολύ απασχολημένο, επομένως έχουμε κλείσει τις πρώτες μας διακοπές, που δεν περιλαμβάνουν μοτοσυκλέτες, στη Βουλγαρία. Θα είναι ένα υπέροχο διάλειμμα μιας εβδομάδας πριν επιστρέψουμε σπίτι για τους δύο τελευταίους Γύρους του Βρετανικού Πρωταθλήματος Enduro»!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε τα Pirelli Diablo SuperBike και Supercorsa στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα