• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Joel Kelso
Νέα 17/08/2024 - 11:25

H Moto3 επέστρεψε στην πίστα του Red Bull Ring για τις δεύτερες δοκιμές το πρωί του Σαββάτου, όπου σε συνδυασμό με τις πρώτες δοκιμές θα καθόριζαν ποιοί αναβάτες θα περνούσαν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες. 

Με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη από ότι χθες, αρκετοί αναβάτες δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, κάτι που δεν εμπόδισε όμως τον Joel Kelso να κάνει νέο ρεκόρ γύρου, καθώς ο Αυστραλός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:39.921.

Στον τελευταίο του γύρο, ο David Alonso κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση, χωρίς όμως να μπει στο 1:39, με τον Collin Veijer να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Angel Piqueras ήταν για άλλη μια φορά δυνατός, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Daniel Holgado. Ο David Muñoz έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον ταχύτερο της Παρασκευής, Jose Antonio Rueda

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ivan Ortola, Joel Esteban και Stefano Nepa, ενώ μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες πέρασαν οι Ryusei Yamanaka, Jacob Roulstone, Xabi Zurutuza και Matteo Bertelle

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα