• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Franco Morbidelli με την Pertamina Enduro VR46 Racing Team το 2025
Νέα 16/08/2024 - 15:14

Ο πρώτος αναβάτης της VR46 Riders Academy εντάσσεται στην ομάδα από την Tavullia για την επόμενη σεζόν οδηγώντας μια Ducati Desmosedici GP24

 

Tavullia (Ιταλία), 16 Αυγούστου 2024 – Η παράδοση συνεχίζεται:

Ο Franco Morbidelli θα αγωνιστεί το 2025 με την Pertamina Enduro VR46 Racing Team.

Ο πρώτος αναβάτης που θα φορέσει τα χρώματα της VR46 Riders Academy και ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του έργου Made in Tavullia (στη Moto2 το 2017), θα είναι στην πίστα την επόμενη σεζόν με Ducati Desmosedici GP24, ολοκληρώνοντας έτσι, μαζί με Fabio Di Giannantonio, τους αναβάτες της Ομάδας.

Ένα εξ ολοκλήρου Ιταλικό δίδυμο, με μια Ιταλική μοτοσυκλέτα, για να οδηγήσει την Pertamina Enduro VR46 Racing Team προς το μέλλον και τα νέα φιλόδοξα αποτελέσματα. Η επιλογή της Ομάδας πέφτει σε έναν αναβάτη που βρίσκεται στην VR46 εδώ και χρόνια - χάρη στον Graziano Rossi - με επτά σεζόν εμπειρίας στην κορυφαία κατηγορία, δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2020 και με 3 νίκες στην κορυφαία κατηγορία (6 βάθρα).

Alessio Salucci, Διευθυντής Αγωνιστικής Ομάδας Pertamina Enduro VR46

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Franco θα αγωνιστεί με την Pertamina Enduro VR46 Racing Team το 2025. Ο Franco ήταν ο πρώτος αναβάτης που μπήκε στη VR46 Riders Academy, τον γνωρίζουμε χρόνια, τον έχουμε δει να μεγαλώνει στην Tavullia και σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση, μπορούμε να πούμε ότι θα ενταχθεί στην ομάδα από την επόμενη σεζόν. Είναι ένας αναβάτης με μεγάλο ταλέντο, ανυπομονούμε να τον υποδεχτούμε και να τον αφήσουμε να απολαύσει την οικογενειακή και σπιτική ατμόσφαιρα που μας διακρίνει. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μια Ducati, μια Desmosedici GP24, και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί με τους πιο δυνατούς αναβάτες. Για άλλη μια φορά, δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τη Ducati για την υποστήριξη τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε τεχνικό επίπεδο και όλους τους συνεργάτες μας με την Pertamina Lubricants μεταξύ όλων, που υποστηρίζουν αυτό το απίστευτο έργο».

 

Franco Morbidelli, αναβάτης

«Τι όμορφη ιστορία! Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι υπέγραψα με την VR46 Racing Team για τη σεζόν του 2025. Σίγουρα θα νιώσω σαν στο σπίτι μου εδώ, θέλω πολύ να τα πάω καλά και να ανταποδώσω, με καλά αποτελέσματα, αυτή την εμπιστοσύνη τόσο σε μένα όσο και σε όλη την ομάδα. Θέλω να γυρίσω πίσω στα χρόνια και να χαρώ ξανά με όλη την ομάδα. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε ολόκληρη τη VR46 Riders Academy και στη διοίκησή της Vale, Carlo, Uccio, Albi και Gianluca. Φίλοι, αλλά και βασικά πρόσωπα στον κόσμο της VR46. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα περιπέτεια μαζί».

Επόμενο άρθρο »

H Fantic Racing Moto2 και ο Aron Canet συμφωνούν για ανανέωση συμβολαίου

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί