• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Ai Ogura
Νέα 16/08/2024 - 12:10

Μετά τις εκπλήξεις και τις ανατροπές του Silverstone, ήρθε η ώρα για τους αναβάτες της Moto2 να δώσουν τη μάχη στο Red Bull Ring, μια πίστα όπου ο Ai Ogura έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. 

Πράγματι ο Ιάπωνας κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών και μετά την απογοήτευση του Silverstone (που προήλθε από λάθος στην πίεση των ελαστικών) θέλει να γράψει μια πολύ καλή πορεία για να κλείσει τη διαφορά από την κορυφή του Πρωταθλήματος. 

Δεύτερος ήταν ο Somkiat Chantra, 108 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Ogura, ενώ ο Manuel Gonzalez συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, ενώ έκανε και ένα εκπληκτικό σώσιμο όταν πήγε να χάσει το μπροστινό. 

Τέταρτος ήταν ο Tony Arbolino, που εμφανίζεται πολύ δυνατός σε αυτά τα στάδια της σεζόν, ενώ τον πέμπτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Jake Dixon. Ο Fermin Aldeguer ήταν έκτος, με τους Aron Canet και Joe Roberts να ακολουθούν. 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Darryn Binder και Celestino Vietti

O Izan Guevara είχε μια άσχημη πτώση με πολλά χιλιόμετρα στην 4η στροφή, έφυγε από την αμμοπαγίδα υποβασταζόμενος από τους κριτές και κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull RIng: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα