• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλαγές στο ημερολόγιο του WorldSBK για το 2024
Στο Estoril οι Αγώνες WorldSBK/SSP/SSP300/WCR
Αγώνες 07/06/2024 - 13:16

Το Estoril θα φιλοξενήσει τον προτελευταίο Γύρο του 2024, ο Γύρος της Ουγγαρίας ακυρώθηκε

 

Θα υπάρξει αλλαγή στο ημερολόγιο του WorldSBK για το 2024 με την Πορτογαλική πίστα στο Estoril να φιλοξενεί τον 11ο Γύρο της σεζόν.

 

Autodromo do Estoril © DornaWorldSBK

 

Οι Αγώνες του WorldSBK 2024 θα περιλαμβάνουν τώρα μια επίσκεψη στο Circuito Estoril τον Οκτώβριο μετά την ακύρωση του Ουγγρικού Γύρου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Ο Γύρος του Estoril θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, και θα είναι ο προτελευταίος Γύρος στη σεζόν του 2024.

Η Πορτογαλική πίστα θα φιλοξενήσει τη δράση του WorldSBK καθώς και τα WorldSSP και WorldWCR, τις κατηγορίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί να αγωνιστούν στο Balaton Park τον Αύγουστο, αλλά και το Yamaha R3 bLU cRU European SuperFinale.

Λόγω των εργασιών στην Ουγγρική πίστα που δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία (23 Αυγούστου-25 Αυγούστου), το Balaton Park δεν θα φιλοξενήσει πλέον το WorldSBK για το 2024. Ο Γύρος του Estoril θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα πριν από το φινάλε της σεζόν στο Circuito de Jerez –  Angel Nieto, που θα έχει ένα γεμάτο δράση τέλος της σεζόν.

Το Estoril φιλοξένησε το WorldSBK μόλις το 2022 και παρείχε συναρπαστικούς Αγώνες. Στο World Superbike, και οι τρεις Αγώνες κρίθηκαν στον τελευταίο γύρο με απίστευτες μάχες στις οποίες συμμετείχαν οι Jonathan Rea, Alvaro Bautista και Toprak Razgatlioglu. Στο WorldSSP, ο Lorenzo Baldassarri και ο Dominique Aegerter κέρδισαν μια διπλή νίκη ο καθένας, ενώ στο WorldSSP300, ο Samuel Di Sora έκανε μια απίστευτη επιστροφή από την 31η θέση του grid για να κερδίσει μια συγκλονιστική αλλά απίθανη νίκη. Το 2020, η Πορτογαλική πίστα ήταν η σκηνή όπου ο Rea κέρδισε τον άνευ προηγουμένου έκτο τίτλο του.

 

Αναλυτικά το ημερολόγιο του 2024 σε όλες τις κατηγορίες στον παρακάτω πίνακα:

Επόμενο άρθρο »

Η Metzeler κερδίζει στην κατηγορία Senior TT 2024 με τον Davey Todd

« Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα της Prima Pramac Racing εύχεται τα καλύτερα στον Jorge Martín

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα