• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ομάδα της Prima Pramac Racing εύχεται τα καλύτερα στον Jorge Martín
Αγώνες 04/06/2024 - 20:39

Ο Ισπανός αναβάτης αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική περιπέτεια από το 2025

 

Η απόφαση έχει ληφθεί. Ξεκινώντας το 2025, ο Jorge Martín θα αγωνιστεί για την Aprilia Racing.

Η ομάδα Prima Pramac Racing υποδέχθηκε τον Jorge Martín το 2021. Στον δεύτερο Αγώνα τους μαζί, ο Ισπανός πέτυχε την πρώτη του pole position στο MotoGP™ και τερμάτισε τον Αγώνα στην 3η θέση.

Μετά από ένα πολύ μεγάλο ατύχημα στην αρχή του GP της Πορτογαλίας, ο Martín έχασε τέσσερις Αγώνες Grand Prix για να αναρρώσει από αρκετούς τραυματισμούς. Δύο GP μετά την επιστροφή του, στην Αυστρία, εξασφάλισε μια pole position και την πρώτη του νίκη στο MotoGP™.

Έκτοτε, ο Ισπανός μεγαλώνει και γίνεται ένας από τους πιο δυνατούς αναβάτες στην κορυφαία κατηγορία.

Το 2023 γράφτηκε ιστορία. Ο Martin κράτησε ανοιχτό τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αναβατών μέχρι τον τελευταίο Aγώνα, χάνοντας αυτό το στόχο με 39 βαθμούς. Την ίδια χρονιά, η Prima Pramac Racing έγινε η πρώτη ανεξάρτητη ομάδα που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδας MotoGP™.

Η σεζόν του 2024 ξεκίνησε ειδυλλιακά. Ο Martín ανέβηκε στο βάθρο στα πρώτα επτά Grand Prix της σεζόν, εδραιώνοντας την ανωτερότητά του ως νικητής του Sprint Race και βρισκόμενος επικεφαλής του Πρωταθλήματος από την πρώτη διοργάνωση.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν μαζί, η Prima Pramac Racing συνεχίζει να υποστηρίζει τον Martín, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί για να τελειώσει αυτή η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Paolo Campinoti, Team Principal της Prima Pramac Racing

«Καλωσορίσαμε έναν ταλαντούχο νεοφερμένο στην ομάδα μας και σήμερα συνεργαζόμαστε με έναν από τους πιο δυνατούς αναβάτες στο grid του MotoGP™. Η πρόοδος που έχουμε κάνει μαζί είναι απίστευτη και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που θέσαμε στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Στη συνέχεια, μετά το GP της Βαλένθια, θα αποχαιρετήσουμε τον Martin, ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του».

Gino Borsoi, Team Manager της Prima Pramac Racing

«Είμαι ευγνώμων και περήφανος που συνεργάζομαι με τον Jorge: έναν από τους πιο δυνατούς και ταλαντούχους αναβάτες που έχω γνωρίσει ποτέ. Από εδώ και πέρα ​​συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τα μέγιστα παραμένοντας συγκεντρωμένοι σε αυτή τη σεζόν που ξεκίνησε υπέροχα. Ελπίζω ότι ο Jorge, έχοντας αποφασίσει για το μέλλον του, μπορεί να απολαύσει το υπόλοιπο της σεζόν μαζί μας».

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές στο ημερολόγιο του WorldSBK για το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Ασταμάτητη η Aprilia Tuareg Racing στο Hellas Rally Raid

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA