• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ασταμάτητη η Aprilia Tuareg Racing στο Hellas Rally Raid
Αγώνες 04/06/2024 - 14:09

Cerutti 1ος και Montanari 2ος στην Ελλάδα στην κατηγορία των δικύλινδρων.

Στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας, ο Jacopo Cerutti και ο Francesco Montanari, στη σέλα των Aprilia Tuareg 660, έβγαλαν μια εξαιρετική απόδοση στο Hellas Rally Raid, τερματίζοντας στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία M6 των δικύλινδρων μοτοσυκλετών.

Η βροχή που έπεσε τις ημέρες πριν από τον Αγώνα είχε κάνει το έδαφος εξαιρετικά ολισθηρό, αλλά η Aprilia Racing Tuareg στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις συνθήκες. Το έδαφος βελτιώθηκε τις επόμενες ημέρες, επιτρέποντας στους Cerutti και Montanari να δείξουν τις δυνατότητές τους και να ολοκληρώσουν τα 1,850 χλμ. χωρίς πισωγυρίσματα.

Στο τέλος των επτά Ειδικών Διαδρομών, ο Jacopo Cerutti στέφθηκε νικητής της κατηγορίας M6, δίνοντας στην Aprilia Tuareg Racing άλλη μια σημαντική νίκη. Όσον αφορά τη γενική κατάταξη, ο Cerutti τερμάτισε 4ος.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του εμπειρίας σε αυτό το ράλι, ο Francesco Montanari σημείωσε επίσης εξαιρετική απόδοση, ολοκληρώνοντας το ένα-δύο στην κατηγορία M6 και φτάνοντας στην 8η θέση στη γενική κατάταξη.

JACOPO CERUTTI

«Ήταν ένας δύσκολος Αγώνας επτά ημερών. Συνολικά, πήγε πολύ καλά, κράτησα καλό ρυθμό και δεν έκανα πολλά λάθη. Ήμουν κοντά στο βάθρο στη γενική κατάταξη – μόλις 50 δευτερόλεπτα μακριά – αλλά τα έδωσα όλα και δεν τα κατάφερα στο τέλος. Η ομάδα συνεργάστηκε πολύ καλά. Ο Cecco τα κατάφερε επίσης υπέροχα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ήταν εξαιρετική προπόνηση και επίσης εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά πράγματα για τη σεζόν».

FRANCESCO MONTANARI

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και η απόδοσή μου γινόταν όλο και καλύτερη. Οι μέρες του Μαραθωνίου ήταν πολύ θετικές αν και ήταν σίγουρα δύσκολες, καθώς ήταν πολύ μεγάλες. Έκανα ένα μικρό λάθος, έπεσα στη μεγάλη Ειδική Διαδρομή αλλά παρόλο που έχασα πολύ χρόνο, τα πήγα καλά. Ήθελα να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσω την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Τους αξίζει αυτό το αποτέλεσμα και το να βγουν πρώτοι και δεύτεροι στην κατηγορία M6 ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τους το ανταποδώσουμε»!

 

MASSIMO RIVOLA

«Το να βλέπουμε την Aprilia Tuareg Racing να κατακτά την Ελλάδα αποτελεί πηγή μεγάλης ικανοποίησης για όλους μας και για το έργο μας στην κατηγορία εκτός δρόμου. Ο Jacopo, ο Cecco, οι μοτοσυκλέτες Tuareg και οι αδερφοί Guareschi, γίνονται όλο και περισσότερο σημείο αναφοράς στην κατηγορία».

 

Επόμενο άρθρο »

Η ομάδα της Prima Pramac Racing εύχεται τα καλύτερα στον Jorge Martín

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Test: στη βροχή οι Binder, Acosta και Marini πρωτοστατούν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA