• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Ιταλικό GP σε αριθμούς!
Αγώνες 02/06/2024 - 21:17

1.042 – Στους πρώτους επτά Αγώνες Grand Prix του 2024, η μέση διαφορά νίκης στο MotoGP είναι 1.042 δευτ. και παραμένει η χαμηλότερη στην εποχή του MotoGP.

2 – Ο Francesco Bagnaia είναι ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει στη σειρά Αγώνες Grand Prix MotoGP σε μία μόνο σεζόν από τότε που το έκανε το 2022 με τέσσερις στη σειρά από το Assen στο Misano.

4 – Με τους Bagnaia, Enea Bastianini και Jorge Martin στο βάθρο, αυτός είναι ο 4ος Αγώνας Grand Prix MotoGP  στη σειρά με τρεις αναβάτες της Ducati στο βάθρο.

12 – Αυτό είναι το 12ο βάθρο του Bastianini στο MotoGP και το 44ο στην καριέρα του στο GP.

22 – Αυτή είναι η 22η νίκη του Bagnaia στο MotoGP, τις οποίες έχει κερδίσει όλες με την Ducati. Τώρα έχει μόνο μία λιγότερη από τον θρύλο του MotoGP Casey Stoner, ο οποίος είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Ducati στην κατηγορία.

40 – Αυτό είναι το 40ο βάθρο του Bagnaia στο MotoGP, όλα με την Ducati. Τώρα είναι ισόπαλος με τον θρύλο του MotoGP Andrea Dovizioso στη δεύτερη θέση στη λίστα των αναβατών της Ducati με τα περισσότερα βάθρα πίσω από τον θρύλο του MotoGP Casey Stoner με 42. Αυτό είναι επίσης το 63ο βάθρο του Γκραν Πρι της καριέρας του Bagnaia - ο αριθμός του στους αγώνες πριν από το νούμερο 1.

93 – Αυτή η νίκη για τον Bagnaia είναι η 93η νίκη της Ducati στο MotoGP καθώς ο Πρωταθλητής τερματίζει ένα μοτίβο που συνδυάζει τις νίκες των αναβατών, ώστε να ταιριάζουν με τον αριθμό τους. Ωστόσο, σήμερα ήταν και η 93η εκκίνησή του στο MotoGP.

2018 - Ο Bagnaia κέρδισε το Ιταλικό GP μπροστά από τον συναθλητή του Bastianini, με τον οποίο δίνουν το πρώτο 1-2 για την εργοστασιακή ομάδα Ducati Lenovo από την Ισπανία το 2021, όταν ο Jack Miller κέρδισε μπροστά από τον Bagnaia. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η εργοστασιακή ομάδα της Ducati πετυχαίνει το 1-2 στο Mugello από το 2018 με δύο θρύλους του MotoGP καθώς ο Jorge Lorenzo κέρδισε μπροστά από τον Andrea Dovizioso.

156,676 – 156,676 θαυμαστές έφτασαν στο υπέροχο Autodromo Internazionale del Mugello κατά τη διάρκεια του Gran Premio d'Italia Brembo του 2024, καθιστώντας το δεύτερο ως προς τις καλύτερες εκδηλώσεις του MotoGP σε προσέλευση στον χώρο από ποτέ!

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικό 1-2 για την ομάδα της Ducati Lenovo στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

MUGELLO SPRINT: 6ο συνεχόμενο βάθρο για τον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA