• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MUGELLO SPRINT: 6ο συνεχόμενο βάθρο για τον Marc
Αγώνες 01/06/2024 - 21:20

Ο Marc Marquez σημείωσε σήμερα το 6ο συνεχόμενο βάθρο του στη σεζόν, καθώς δείχνει κορυφαία φόρμα και στο Mugello.

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν δεδομένο παρά μια από τις καλύτερες επιδόσεις του στις Κατατακτήριες αυτής της σεζόν (4ος), αλλά το #93 το έκανε κρατώντας πρώτα τον Binder, και μετά τον Martin, πίσω του, πριν κάνει την προσπάθειά του ακόμη και για τη νίκη. Άλλοι εννέα βαθμοί που μεταφράζονται σε νέα, μειωμένη διαφορά από το προβάδισμα του Martin – 32 βαθμούς – καθώς ο τελευταίος έπεσε από την 3η θέση.

Ο Alex Marquez είχε επίσης καλή απόδοση καθώς τερμάτισε με βαθμούς τον Ιταλικό Αγώνα σπριντ. Από την τρίτη σειρά του grid, ο Ισπανός αναβάτης τα κατάφερε καλά στο να έμεινε συγκεντρωμένος στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης προτού αρχίσει να ανεβαίνει. Ο Binder εμπόδισε λίγο την επιστροφή του αναβάτη #73, ο οποίος θα έχει περισσότερες πιθανότητες αύριο στον Αγώνα των 23 γύρων.

2ος - MARC MARQUEZ #93

«Είχαμε τον ρυθμό να κερδίσουμε σήμερα, αλλά ο Pecco ήταν ασύλληπτος και δεν υπήρχε χρόνος για να γεφυρωθεί η διαφορά. Αυτή είναι μια πίστα που ποτέ δεν κατάλαβα πλήρως, αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία με την Ducati. Καταφέραμε να ανταγωνιστούμε την GP24 και αυτό είναι κάτι ακόμα παραπάνω. Ίσως χάσαμε κάτι στην αρχή, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με το σήμερα».

8ος - ALEX MARQUEZ #73

«Δεν έκανα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχασα πολλά μέτρα στην πίστα και ήταν σχεδόν αδύνατο να περάσω τον Binder μπροστά στην κύρια ευθεία. Η αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι καλή και σίγουρα ήμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε περαιτέρω. Πιθανότατα θα πάμε ξανά για το μαλακό ελαστικό αύριο, παρόλο που θα δώσουμε την ευκαιρία στο μεσαίο ελαστικό στο ζέσταμα».

Επόμενο άρθρο »

Το Ιταλικό GP σε αριθμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedro Acosta θα συνεχίσει στη Red Bull KTM με νέο συμβόλαιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA