• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP Δοκιμές
Στην κορυφή ο Francesco Bagnaia
Νέα 31/05/2024 - 18:55


 

Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του MotoGP βγήκαν στην πίστα του Mugello το απόγευμα της Παρασκευής για τις πολύ σημαντικές Δοκιμές, που θα έκριναν το ποιοι θα περνούσαν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες και ποιοι θα αναγκαζόταν να δώσουν τη μάχη των πρώτων κατατακτηρίων. Τα λεπτά περνούσαν με τους αναβάτες να ψάχνουν τις ρυθμίσεις τους και πλησιάζοντας στο τελευταίο τέταρτο ξεκίνησαν οι επιθέσεις στο χρόνο (Time Attack) με τα μαλακά ελαστικά. 

Francesco Bagnaia (Ducati) ήταν αυτός που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:44.938 στα τελευταία στάδια. Έκπληξη ήταν η δεύτερη θέση του Alex Rins, καθώς η Yamaha έχει πολύ καιρό να βρεθεί σε μια τέτοια θέση, ειδικά τα απογεύματα της Παρασκευής.

Ο Pedro Acosta (GASGAS/KTM) ήταν ένας ακόμα από τους αναβάτες που κατάφεραν να βελτιωθούν στα τελευταία στάδια (είχε μια πτώση νωρίτερα στη 14η στροφή) και τελικά πήρε την καρό σημαία στην τρίτη θέση. 

Τέταρτος ήταν ο Miguel Oliveira (Aprilia) που είχε συνολικά μια πολύ καλή μέρα. Έτσι είχαμε τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις, κάτι που αρέσει σε όλους στο MotoGP. O Marc Marquez από την πλευρά του, έσπασε την "κατάρα" των τελευταίων Grand Prix και προκρίθηκε απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες. 

Ακολούθησαν οι Enea Bastianini (Ducati) και Jorge Martin (Ducati), ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσνα οι Alex Marquez (Ducati)Maverick Viñales και Aleix Espargaro με τις δύο εργοστασιακές Aprilia.

Ακολούθησαν οι Enea Bastianini και Jorge Martin, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσνα οι Alex Marquez, Maverick Viñales και Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA