• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati Desmo450 MX στον τρίτο αγώνα στο Montevarchi
Συνεχίζεται η εξέλιξη της ΜΧ της Ιταλικής εταιρίας
Νέα Αγοράς 28/05/2024 - 09:45

Η ανάπτυξη της Ducati Desmo450 MX με τον Alessandro Lupino συνεχίζεται στον τρίτο γύρο του Iταλικού Πρωταθλήματος Motocross. Ήδη νικηφόρος στο ντεμπούτο του τον περασμένο Μάρτιο στην Μάντοβα, το πρωτότυπο του Borgo Panigale αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα σε ένα έργο που θα δει τη γέννηση μιας ολοκληρωμένης σειράς μοτοσυκλετών εκτός δρόμου.

Στον τρίτο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος MX1, που διεξήχθη στην πίστα Miravalle του Montevarchi, ο οκτώ φορές Ιταλός Πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος στην εκκίνηση και των δύο ειδικών, αλλά στην πρώτη ειδική αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον έκτο γύρο μετά από μια επαφή με άλλον αναβάτη, ενώ ήταν στην τρίτη θέση. Όμως στη δεύτερη ειδική, ο αναβάτης από το Βιτέρμπο τερμάτισε στη δεύτερη θέση, εδραιώνοντας την τρίτη του θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας στο Montevarchi επέτρεψε και πάλι στους μηχανικούς της Ducati να συλλέξουν πιο πολύτιμα δεδομένα για να συνεχίσουν την ανάπτυξη της Desmo450 MX, της οποίας οι αγωνιστικές επιδόσεις επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα της κατασκευής του πρωτοτύπου που θα βγει στην παραγωγή το 2025.

Ο επόμενος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motocross έχει προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Ιουνίου στην πίστα Ponte a Egola (PI). Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του μήνα, ο Alessandro Lupino και ο Tony Cairoli θα βρίσκονται στο Montevarchi, όπου θα συνεχίσουν το πρόγραμμα δοκιμών της Desmo450 MX.

Επόμενο άρθρο »

Η 800MT-X της CFMoto είναι έτοιμη για παραγωγή

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαιρετική παρουσία από τον Θωμά Κρασώνη στην πίστα Βαλλελούνγκα στην Ιταλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA