• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez ξεχωρίζει στη Γαλλία
Οι 1000 Αγώνες της GRESINI είναι ένα θαύμα
Αγώνες 12/05/2024 - 19:41

220 τερματισμοί στο βάθρο, εκ των οποίων οι 73 είναι νίκες. Αυτός είναι ο απολογισμός της Gresini Racing στους 1000 Αγώνες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής: το σημερινό βάθρο είναι ένα από αυτά που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Μια απίστευτη επιστροφή με αξιοσημείωτη συνέπεια και χωρίς δισταγμό, που οδήγησε τον Marc Marquez στη 2η θέση στον Αγώνα της Κυριακής στο Le Mans καθώς και στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, 40 βαθμούς μακριά από τον επικεφαλής Jorge Martin.

Η Γαλλία έφερε πολλά χαμόγελα στο γκαράζ της Gresini, με ένα σταθερό τερματισμό στην πρώτη δεκάδα και για τον Alex Marquez, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο να πάρει βαθμούς και να βρει νέα αυτοπεποίθηση ενόψει του εντός έδρας Αγώνα του στη Βαρκελώνη.

2ος - MARC MARQUEZ #93

«Ήταν μια εξαιρετική αρχή, παρόλο που δεν ήταν τόσο καλή όσο η χθεσινή. Είχαμε περισσότερο χρόνο σήμερα για να κάνουμε μια επιστροφή και ο ρυθμός μας ήταν δυνατός. Έχασα λίγο χρόνο με τον Diggia και πριν από αυτό με τον Viñales, που σίγουρα δεν είναι εύκολο να περάσεις. Στη συνέχεια, όταν γεφύρωσα το κενό με τον Martin και τον Bagnaia, περίμενα από τον δεύτερο να επιτεθεί, αλλά τελικά δεν το έκανε, οπότε το δοκίμασα».

«Είχα κάτι παραπάνω στον τελευταίο γύρο, οπότε έπαιξα ένα στοίχημα και λειτούργησε».

 

10ος - ALEX MARQUEZ #73

«Ο ρυθμός μου ήταν καλός και λαμβάνοντας υπόψη την αρχική μου θέση, σώσαμε την Κυριακή μας. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά στη Βαρκελώνη με μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να δουλέψουμε, προκειμένου να αποφύγουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στην αρχή αυτού του Σαββατοκύριακου. Οι στόχοι είναι προφανώς διαφορετικοί, αλλά παίρνουμε όλα τα θετικά που μπορούμε από αυτό το Σαββατοκύριακο».

 

Η GRESINI ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 

1000 Εκκινήσεις GP

 

449. MOTOGP (29 σε 500cc)

320. MOTO2 (64 σε 250cc)

177. ΜΟΤΟ3

54. ΜΟΤΟΕ

 

5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

73 ΝΙΚΕΣ

220 ΒΑΘΡΑ

Επόμενο άρθρο »

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ GP ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Παράσταση “MARQUEZCLASS” στον Αγώνα Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA