• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παράσταση “MARQUEZCLASS” στον Αγώνα Sprint
Αγώνες 12/05/2024 - 00:21

Από τη 13η θέση στο grid έως τη 2η στη γραμμή τερματισμού όπως ένα ξεκίνημα στο τρέξιμο ισάξιο του Usain Bolt. Αυτά τα λίγα λόγια θα ήταν αρκετά για να περιγράψουν την εμφάνιση του Marc Marquez το απόγευμα του Σαββάτου, αναμφίβολα θεαματική παρά το χειρότερο αποτέλεσμα της σεζόν μέχρι στιγμής.

Ανακάμπτοντας 9 θέσεις σε λιγότερο από έναν γύρο και στη συνέχεια ένας υπέροχος ρυθμός που του επέτρεψε να περάσει τη γραμμή τερματισμού μόλις δύο δευτερόλεπτα μακριά από τον νικητή του Αγώνα σπριντ, Martín (ο οποίος ξεκίνησε από την pole position). Εννέα βασικοί βαθμοί συγκεντρώθηκαν σήμερα για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με το #93 να παραμένει 6ος αλλά μόλις 7 βαθμούς μακριά από τον Bastianini στη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Alex Marquez ήταν 14ος στη γραμμή τερματισμού. Το Σάββατο αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί εντελώς αρνητικό με τον Ισπανό που κατάφερε να βρει αυτοπεποίθηση και ηρεμία το πρωί, δύο κρίσιμες πτυχές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των 27 γύρων.

2ος - MARC MARQUEZ #93

«Ήταν κυριολεκτικά η τέλεια αρχή. Τα πήγα καλά και ήμουν επίσης τυχερός καθώς βρήκα τον κατάλληλο χώρο για να περάσω μπροστά και κράτησα τη σωστή ταχύτητα. Σχεδόν ακουμπήσαμε με τον Bagnaia και τον Bastianini, αλλά βγήκα από αυτό με καλή ταχύτητα. Αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο χαρούμενος ήταν η ηρεμία που βρήκα στους 10-11 γύρους από τότε που πήγα στην 4η θέση. Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει ο Αγώνας αν βρέξει. Ωστόσο, θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε».

14ος - ALEX MARQUEZ #73

«Δεν έχουμε δείξει τα καλύτερά μας, αλλά δεν είναι όλα αρνητικά. Βρήκαμε πίσω μία καλή αίσθηση σήμερα στη μοτοσυκλέτα και ο ρυθμός μας ήταν δυνατός και στον Αγώνα σπριντ. Προφανώς το πώς πήγαν οι κατατακτήριες επηρέασαν σίγουρα τον Αγώνα μας, αλλά στην απόσταση των 27 γύρων μπορούμε σίγουρα να στοχεύσουμε σε κάτι θετικό».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez ξεχωρίζει στη Γαλλία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Martin αντεπιτίθεται, ο Marquez βελτιώνεται, ο Bagnaia αποτυγχάνει στο Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA