• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ GP ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Αγώνες 13/05/2024 - 20:40

297.471 – Το γαλλικό GP κατέρριψε το ρεκόρ συμμετοχής σε εκδηλώσεις όλων των εποχών στο MotoGP™️! Το Le Mans έθεσε το σημείο αναφοράς πέρυσι, αλλά το ξεπέρασε για άλλη μια φορά, υποδεχόμενος τους απίστευτους 297,471 θεατές όλο το Σαββατοκύριακο.

142 – Ο Marc Marquez τερμάτισε 2ος για το 142ο βάθρο του σε GP, 10 λιγότερα από τον θρύλο του MotoGP™️ Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι τέταρτος στη λίστα των αναβατών με τα περισσότερα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες. Μετά τη 2η θέση του Marquez στο Ισπανικό GP, αυτό είναι το πρώτο του βάθρο στη σειρά σε Αγώνες GP από το 2021 (Αμερική/Emilia-Romagna).

51 – Με τον Jorge Martin να κερδίζει μπροστά από τον Marc Marquez και τον Francesco Bagnaia, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 51 Αγώνων MotoGP™️ Grand Prix με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο.

38 – Ο Bagnaia τερμάτισε 3ος, για το 38ο βάθρο του στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα έχει δύο βάθρα λιγότερα από τον θρύλο του MotoGP™️ Andrea Dovizioso, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση στη λίστα της Ducati με τα περισσότερα βάθρα πίσω από τον θρύλο του MotoGP™, Casey Stoner (42).

38 – Ο Martin προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™️ με 129 βαθμούς, 38 μπροστά από τον Bagnaia. Αυτό σημαίνει ότι ο Martin είναι εγγυημένο ότι θα προηγηθεί μετά το GP της Καταλονίας, με μέγιστη διαφορά 37 βαθμών διαθέσιμων για το Tissot Sprint και το Grand Prix.

7 – Ο Martin κέρδισε την 7η νίκη του στο MotoGP™️ και τη 2η μέχρι στιγμής φέτος μαζί με την Πορτογαλία, όλες με την Ducati. Ο Martin ισοβαθμεί τώρα με τον Loris Capirossi στην 4η θέση στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους αναβάτες της Ducati στο MotoGP™️.

1 – Ο νεοφερμένος Pedro Acosta είχε μία πτώση για πρώτη φορά σε Αγώνα MotoGP™️ αφού τερμάτισε 6ος στο Tissot Sprint το Σάββατο. Πριν από το Γαλλικό GP, ήταν ο μόνος αναβάτης που είχε κερδίσει βαθμούς σε όλα τα σπριντ και τους Αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

297,471 θαυμαστές στο Le Mans γράφουν ιστορία στο MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez ξεχωρίζει στη Γαλλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA