• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολο το Mugello για την Forward Racing
O αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η Ιταλική ομάδα
Νέα 09/06/2010 - 01:38

Δυστυχώς ο αγώνας του Mugello δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η ομάδα της Forward Racing. Έπειτα από την εκπληκτική επίδοση του Jules Cluzel στις κατατακτήριες δοκιμές, που κατάφερε να ανέβει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, η μάχη στον αγώνα δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα,που δικαίως ήθελε να δει η ομάδα, εφόσον ο Cluzel εγκατάλειψε από πτώση και ο Corti τερμάτισε στην 22η θέση.  

 

Έπειτα από μία πολύ καλή εκκίνηση ο Cluzel τέθηκε επικεφαλής στο γκρουπ των πρωτοπόρων, έχοντας πίσω του τον νικητή του αγώνα Andrea Iannone. O Cluzel αργότερα μαχόταν με τον Debon και τον Elias, όταν ο αγώνας έλαβε τέλος γι’αυτόν στον 5ο γύρο, την στιγμή που έχασε την πρόσφυση στον πίσω τροχό και έπεσε στο δεύτερο σικαίην. 

 

“Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που συνέβη στο Mugello. Μετά από το Le Mans ήθελα να πάρω πολύτιμους βαθμούς για την βαθμολογία μου στην κατηγορία της Moto2, κι όλα τελείωσαν μετά από μερικούς γύρους. Αυτή τη φορά έχασα την πρόσφυση στο πίσω ελαστικό και δεν μπόρεσα να καταλάβω το λόγο. Ελπίζω να τα πάω καλά στο Silverstone που είναι μία καινούργια πίστα για όλους”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γάλλος αναβάτης. 

 

Άτυχος ήταν κι ο Claudio Corti που ξεκίνησε μεν καλά από την μέση στη σχάρα της εκκίνησης κι είχε αρκετές μάχες μ’αρκετούς οδηγούς καθώς επίσης κι επαφές που τον έκαναν κάπως νευρικό με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμες θέσεις και να μην μπορέσει να κερδίσει κάποιους βαθμούς στο τέλος του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Το αντίτιμο της απόλυτης πρόσφυσης

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Απολογισμός του Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα