• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cremona Circuit Worldsbk 2024 "Acerbis italian round"
Αποκάλυψη των νέων τμημάτων της πίστας και πωλήσεις εισιτηρίων
Νέα 20/12/2023 - 12:01

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου έργου που έγινε στην πίστα Cremona για τον Γύρο Acerbis Italian Round WorldSBK 2024, τον πρώτο ιστορικό Γύρο για την πίστα της Λομβαρδίας, παρουσιάστηκαν παράλληλα με την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για την εκδήλωση μέσω του Ticketone.

Τα νέα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός βίντεο podcast, στο οποίο συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cremona Circuit, Alessandro Canevarolo, ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος και σχολιαστής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, Max Temporali, και ο δημοσιογράφος τύπου και επικοινωνίας της πίστας Cremona Circuit, Angelo Acosta.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκε τις κύριες τροποποιήσεις στην πίστα:

- Τροποποιήσεις στην διάταξη στον τελικό τομέα (στροφές 11-12-13).

- Αύξηση στο συνολικό μήκος της πίστας (στα 3,768 μέτρα).

- Προσδιορισμός τεσσάρων χώρων κερκίδας, σχεδιασμένων για να φιλοξενούν 25,000 θεατές την ημέρα (αναμένονται 50,000 για το Σαββατοκύριακο).

- Ανάλυση και επιβεβαίωση των διαθέσιμων χώρων των γκαράζ και της διαθεσιμότητάς τους για τις τρεις επιβεβαιωμένες κατηγορίες (WorldSBK/WorldSSP/FIM WOMEN'S Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας).

- Προετοιμασία δύο χώρων στάθμευσης κοντά στο σιρκουί (250,000 τετραγωνικά μέτρα συνολικά), ΔΩΡΕΑΝ και σε πολύ κοντινή απόσταση.

- Οι εργασίες ανακαίνισης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Αναμενόμενη ολοκλήρωση: τέλη Φεβρουαρίου 2024 (η πρώτη ελεύθερη δοκιμη είναι προγραμματισμένη τον Μάρτιο του 2024).

Η συνολική επένδυση για το έργο αποκαλύφθηκε ότι είναι περίπου 8-9 εκατομμύρια ευρώ, κατανεμημένα σε δύο χρόνια, με στόχο την απόκτηση μιας ολοκληρωμένης αθλητικής εγκατάστασης που θα φιλοξενεί το WorldSBK για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι επίσημες δοκιμές για τις κατηγορίες WorldSBK και WorldSSP έχουν προγραμματιστεί για τις 23-24 Μαΐου 2024, με δύο ημερομηνίες διαθέσιμες σε ομάδες και αναβάτες.

Στην πίστα Cremona Circuit αποφασίστηκε να αυξηθεί το κόστος των ελεύθερων ερασιτεχνικών δοκιμών το 2024 κατά μόλις 1.00 €, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους πελάτες και τους λάτρεις της πίστας που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του ιστορικού ορόσημου.

Η επίσημη κυκλοφορία των πρώτων αποκλειστικών εισιτηρίων για τον Ιταλικό Γύρο στην πίστα Acerbis (περίπου 3,000 εισιτήρια άμεσα διαθέσιμα) ανακοινώνεται ότι θα ξεκινήσει από τις 20/12/2023 μέσω της Ticketone. Διατίθενται εισιτήρια για τις θέσεις "Grandstand 1" και "Grass". Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2024.

Πλήρεις τιμές: "Prato" από 40€ έως 75€ / "Grandstand 1 + Paddock" από 40€ έως 120€, Μειωμένες τιμές: "Prato" από 35€ έως 65€ / "Grandstand 1 + Paddock" από 35€ έως 110€ (Μειωμένες τιμές για μέλη FMI με έγκυρη κάρτα μέλους 2024, κάτω των 16 ετών και γυναίκες).

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με την επιβεβαίωση των πολεοδομικών αναλύσεων για τη στρατηγική θέση της πίστας της Κρεμόνας από άποψη γεωγραφικής και οδικής πρόσβασης, με εύκολη πρόσβαση από πρωτεύουσες επαρχιών όπως η Κρεμόνα, η Πάρμα, η Μάντοβα, η Μπρέσια, το Μπέργκαμο, η Βερόνα, η Μόντενα και ιδιαίτερα το Μιλάνο που βρίσκεται μόλις 70 λεπτά μακριά. Αυτή η τοποθεσία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαμονής, φιλοξενίας και μεταφοράς για επαγγελματίες και θεατές, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πίστα.

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται ως ενημέρωση τόσο στον Εθνικό όσο και στον Διεθνή τύπο. Περισσότερες πληροφορίες στο πλήρες βίντεο podcast στα κοινωνικά προφίλ της πίστας Cremona Circuit (YouTube και Spotify), με περαιτέρω πληροφορίες για την ανάπτυξη της διαδρομής της πίστας. Η ομάδα της πίστας Cremona Circuit ευχαριστεί τον Max Temporali για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά του.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα τεχνολογία από την EEVAM Technologies επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ιταλική E-Moto Tacita εστιάζει στο Rally Dakar του 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα