• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda αρνείται τις συζητήσεις με τον Aldeguer
Ο P. Espargaro «μια πραγματική πιθανότητα» για το 2024
Νέα 10/11/2023 - 13:59

Ο διευθυντής της ομάδας HRC, Alberto Puig, απέρριψε τους ισχυρισμούς από το στρατόπεδο του αναβάτη της Moto2™ ότι έχουν πραγματοποιηθεί συνομιλίες, αλλά ένα γνωστό όνομα μπορεί να είναι αυτό που περιμένει στη σειρά για επιστροφή

Η σεζόν του MotoGP™ του 2024 είναι από τώρα πραγματικά ζωντανή! Λιγότερο από 24 ώρες αφότου ο αναβάτης της Moto2™ Fermin Aldeguer (GT Trevisan Speed Up) εμφανίστηκε ως υποψήφιος για την κενή θέση της Repsol Honda, ο Team Manager Alberto Puig αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχουν πραγματοποιηθεί συνομιλίες, αλλά δήλωσε ότι ο Pol Espargaro είναι στις σκέψεις για ένταξη στην ομάδα.

«Όχι, δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό. Είναι 100% ψευδές. Χθες μίλησα με τον μάνατζερ του Aldeguer και τον ρώτησα από πού προήλθε και δεν ήξερε τι να πει», είπε ο Puig όταν ρωτήθηκε από τον Ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό DAZN κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο GP της Μαλαισίας. Ο αναβάτης της Moto2™ Aldeguer είναι μεταξύ πολλών ονομάτων που συνδέονται με την Ιαπωνική μάρκα, μαζί με τον Fabio Di Giannantonio που θα αποχωρήσει από την Gresini Racing στο τέλος της χρονιάς. Φαινόταν ότι ο Ιταλός ήταν ο πρωτοπόρος για να πάρει τη σκυτάλη από τον Marc Marquez στη Repsol Honda, αλλά ο Puig έχει βάλει τώρα ένα γνωστό πρόσωπο στη διαμάχη.

Ο Pol Espargaro (GASGAS Factory Racing Tech3) πέρασε δύο σεζόν στην RC213V πριν επιστρέψει στις μοτοσυκλέτες της KTM για το 2023. Ωστόσο, το #44 δεν θα είναι αναβάτης πλήρους απασχόλησης με την ομάδα GASGAS Tech3 το επόμενο έτος, αφού επέλεξαν τον Augusto Fernandez και τη συνεργασία του Pedro Acosta. Ο Espargaro πρόκειται να μεταβεί σε νέο ρόλο με την ομάδα, αλλά αυτό μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο αφού ο Puig δήλωσε το ενδιαφέρον της HRC: «Ο Pol είναι επίσης μια πραγματική πιθανότητα».

Αργότερα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο ρεπόρτερ του pitlane του MotoGP™, Jack Appleyard μίλησε με τον Herve Poncharal, Διευθυντή της ομάδας GASGAS Factory Racing Tech3, ο οποίος είπε ότι «τίποτα δεν είναι αδύνατο».

«Έχουμε δει πολλούς αναβάτες να σπάζουν το συμβόλαιό τους ή να κάνουν πράγματα που δεν έχουμε δει να συμβαίνουν πριν. «Απ' ό,τι ξέρω, ο Pol επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της Pierer Mobility… Είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που του προσφέρθηκαν για το πρόγραμμα του 2024, αλλά όπως είπα τίποτα δεν είναι αδύνατο».

«Όλοι έχουν τη φλόγα να πάνε σε αγώνες, αλλά είναι η πρώτη φορά που το άκουσα, οπότε είμαι σίγουρος ότι ο Alberto μίλησε στον Pol. Δεν είμαι στο μυαλό του Pol Espargaro. Νομίζω ότι ο Pit Beirer έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Κατάρ και αν ο Pol χρειάζεται να κάνει κάτι, πρέπει να πάει στον Pit και να δει τι συμβαίνει».

Ο διευθυντής της ομάδας της Repsol Honda, ο Alberto Puig, απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο μετακίνησης για τον πρώην αναβάτη του MotoGP™ και νυν αναβάτη του WorldSBK, Iker Lecuona, ο οποίος αντικαθιστά τον Alex Rins στην LCR Honda Castrol στη Μαλαισία, λέγοντας ότι «δεν ήταν ποτέ επιλογή».

Μόνο τρεις Γύροι απομένουν το 2023, συμπεριλαμβανομένου του τρέχοντος Grand Prix στη Μαλαισία, και ο χρόνος τελειώνει για τη Honda να κλειδώσει έναν αναβάτη για την επόμενη σεζόν, κάτι που είναι πολύ στο μυαλό του Puig: «Η κατάσταση είναι σοβαρή και είναι σοβαρή γιατί είναι μια ακραία κατάσταση και πρέπει να έχουμε έναν αναβάτη για τη Βαλένθια».

Επόμενο άρθρο »

Η PETRONAS στην Moto2™ και Moto3™ με νέα βιώσιμα καύσιμα από το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA