• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Ο Ai Ogura πέρασε στην κορυφή
Νέα 10/11/2023 - 09:45

O Ai Ogura αποδείχθηκε ο ταχύτερος αναβάτης της Moto2 κατά την πρώτη μέρα του Grand Prix της Μαλαισίας, καθώς μετά από μια "αθόρυβη" απόδοση κατά τις πρώτες δοκιμές, όρμησε στα τελευταία στάδια των απογευματινών δεύτερων δοκιμών και με το 2:06.093 ανέβηκε στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας τον Fermin Aldeguer, που είχε βρεθεί στην κορυφή από το πρωί και παρόλο που δεν κατάφερε να βελτιωθεί το απόγευμα, κράτησε τη δεύτερη θέση όταν έπεσε η καρό σημαία. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Aron Canet, που μετά από μια πτώση το πρωί έφτασε μόλις 100 χιλιοστά από τον Ogura το απόγευμα. 


Ο Jake Dixon φαινόταν δυνατός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και έκανε σχεδόν πανομοιότυπους γύρους το πρωί και το απόγευμα (μόλις 3 χιλιοστά διαφορά) για να πάρει την τέταρτη θέση, μπροστά από τον επικεδαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, ο οποίος ήταν τρίτος κατά τις πρωινές δοκιμές. 


O Marcos Ramirez συνεχίζει τις δυνατές εμφανίσεις του με την American Racing και έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τον Sergio Garcia να βρίσκεται πίσω του. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dennis Foggia, Joe Roberts και Albert Arenas.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA